Δίδυμες δεν γνώριζαν η μία την ύπαρξη της άλλης, μέχρι που είδαν ένα βίντεο στο Youtube! (βίντεο)

Μοιάζει με σενάριο ευφάνταστης ταινίας, αλλά είναι η πραγματική ζωή δυο κοριτσιών τα οποία μετά τη γέννησή τους, δόθηκαν για υιοθεσία σε διαφορετικές οικογένειες και έτσι ποτέ η μία δεν γνώριζε την ύπαρξη της άλλης.

Δέσποινα Καμπούρη
Δίδυμες δεν γνώριζαν η μία την ύπαρξη της άλλης, μέχρι που είδαν ένα βίντεο στο Youtube! (βίντεο)

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Αναΐς η οποία είναι από την Γαλλία αλλά μένει στο Λονδίνο καθώς σπουδάζει σχέδιο μόδας, είδε ένα βίντεο στο youtube με μια κοπέλα ονόματι Σαμάνθα, Αμερικανίδα ηθοποιό, η οποία μένει στο Λος Άντζελες!

Η Αναίς είχε πάθει σοκ καθώς η γυναίκα που έβλεπε στην οθόνη έμοιαζε εκπληκτικά με εκείνη. Η Αναΐς θέλησε να μάθει τα πάντα γι' αυτή τη γυναίκα και ευτυχώς με την βοήθεια των κοινωνικών μέσων δικτύωσης κατάφερε να συλλέξει διάφορες πληροφορίες. Τελικά, κατάφερε να εντοπίσει το κορίτσι από την Αμερική το οποίο είχε γεννηθεί την ίδια ημέρα με εκείνη, δηλαδή στις 19 Νοεμβρίου του 1987. Αργότερα πληροφορήθηκε ότι η Σαμάνθα είχε υιοθετηθεί σε μικρή ηλικία όπως και η ίδια. Η Αναΐς χωρίς δεύτερη σκέψη σκέφτηκε ότι η Σαμάνθα είναι βιολογική της αδελφή και αποφάσισε να της στείλει ένα μήνυμα στο facebook!

Άρχισαν να συνομιλούν μέσω skype αλλά και μέσω γραπτών μηνυμάτων και μοιράστηκαν παιδικές τους φωτογραφίες. Είχαν πεισθεί ότι ήταν αδερφές! Τότε αποφάσισαν να συναντηθούν κι έτσι η Σαμάνθα πήγε στο Λονδίνο να συναντήσει την Αναίς και αργότερα η Αναίς πήγε στο Λος Άντζελες για να περάσει λίγο χρόνο με τη Σαμάνθα.

Μετά οργάνωσαν ένα ταξίδι στην Κορέα και ήρθαν σε επαφή με γραφεία υιοθεσίας ώστε να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για το παρελθόν τους, αλλά και γιατί χωρίστηκαν μετά την γέννα. Μάλιστα αποφάσισαν να κινηματογραφήσουν όλο τους το ταξίδι και να μοιραστούν την ιστορία τους στο διαδίκτυο, το οποίο αν δεν υπήρχε δεν θα είχαν βρει ποτέ η μία την άλλη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved