Η διάσημη μαμά κάνει γιόγκα με την κόρη της μέσα στο τρένο! (εικόνες)

Χωρίς την γυμναστική δεν μπορεί να ζήσει ούτε λεπτό! Ακόμη και στην εγκυμοσύνη της, αφιέρωνε αρκετές ώρες την ημέρα σε ασκήσεις, μιας και η ίδια είναι δασκάλα της γιόγκα.

Η Χιλάρια Μπάλντουιν , η σύζυγος του ηθοποιού, Άλεκ Μπάλντουιν, πριν από περίπου 6 μήνες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, την Κάρμεν. Η μικρή, η οποία είναι ολόιδια με τον μπαμπά της, θα ακολουθήσει πιθανότατα τα επαγγελματικά βήματα της διάσημης μαμάς της. Πώς το γνωρίζουμε; Είδαμε τις φωτογραφίες που ανήρτησε η 29χρονη καλλονή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ.

Χιλάρια και Κάρμεν, ενώ ταξίδευαν με το τρένο, άρχισαν να επιδίδονται σε ασκήσεις γιόγκα πάνω στα καθίσματα! Μάλιστα η μόλις 6 μηνών Κάρμεν, χαμογελάει και πιάνει τις πατούσες της, προσπαθώντας να μιμηθεί τη μαμά της!

Η Χιλάρια ανέβασε τις φωτογραφίες στους λογαριασμούς που έχει στα social media, και όπως ήταν φυσικό αυτές έκαναν το γύρο του κόσμου. Εκατοντάδες διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να αφήσουν το σχόλιό τους για τη διάσημη μαμά και την πανέμορφη κόρη της!

Λέτε η μικρή να γίνει καλύτερη δασκάλα από τη μαμά; Σας αφήνουμε να δώσετε τη δική σας απάντηση, αφού πρώτα δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved