Φτιάξτο μόνη σου! Μια γιρλάντα για μικρά αντράκια!

Ψάχνετε μια πρωτότυπη ιδέα να διακοσμήσετε το δωμάτιο του γιου σας; Η ιδέα που θα σας δείξω σήμερα λοιπόν, είναι αυστηρά για αντράκια!

Φτιάξτο μόνη σου! Μια γιρλάντα για μικρά αντράκια!

Συναντώ συνέχεια στο google φωτογραφίες με αστεία μουστάκια, καπελάκια, γραβάτες και άλλα τέτοια... Εαν λοιπόν τα εκτυπώστε έχετε πανεύκολα πατρονάκια με άκρως «αντρικά» σχεδιάκια!

Κόψτε τσόχα σε γκρι, μπλε και γαλάζιο χρώμα και ράψτε τσόχινα μαξιλαράκια! Εγώ επέλεξα τα μουστάκια, την γραβάτα, το καπέλο και την πίπα!

Διαλέξτε διάφορες κορδελίτσες με διαφορετικά πάχη κρατώντας μια ισορροπία στα χρώματα και κόψτε 8 εκ. κορδελίτσες μονόχρωμες και παίξτε με διχρωμίες και πουα ή καρό!

Σε ένα κερωμένο κορδόνι κάντε μια θηλιά στην μία άκρη και δέστε κόμπο μια μια εναλλάξ όλες τις κορδέλες! Κάθε 10-12 εκ. περάστε ένα μαξιλαράκι και στερεώστε το και αυτό με φιόγκο για να μην μετακινείται! Αφού περάσετε όλα τα σχήματα και τις κορδελίτσες σας κάντε μια ακόμη θηλιά για να μπορείτε να το κρεμάτε!

Extra tips: Φτιάξτε διακοσμητικές γιρλάντες με τα αγαπημένα θέματα των παιδιών! Bubble guppies, Μickey Mouse, αμαξάκια, τρενάκια κλπ!

Αυτές και πολλές ακόμη ιδέες θα βρείτε στην σελίδα μου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved