Απίστευτο! Ηξερε ότι περιμένει τρίδυμα και τελικά γέννησε τετράδυμα! (εικόνες, βίντεο)

Μια μητέρα από το Μισσισίπι, έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε ότι περιμένει τρίδυμα. Αλλά το απόλυτο σοκ ήρθε όταν αντί για τρίδυμα γέννησε τετράδυμα!

Απίστευτο! Ηξερε ότι περιμένει τρίδυμα και τελικά γέννησε τετράδυμα! (εικόνες, βίντεο)

Η Κίμπερλι Φάτζετ, 42 χρονών, είχε μόλις γεννήσει τρία πανομοιότυπα κοριτσάκια με καισαρική τομή, όταν άκουσε τον γιατρό να της λέει ότι υπάρχουν και άλλα πόδια. Τελικά ακούστηκε και άλλο ένα κλάμα αφού τα μωρά ήταν τέσσερα!

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, το κοριτσάκι που ήρθε στο κόσμο είχε καταφέρει να κρυφτεί παρά τα υπερηχογραφήματα που είχε κάνει η γυναίκα όλους αυτούς τους μήνες.

Τα τέσσερα κοριτσάκια γεννήθηκαν οχτώ Φεβρουαρίου, 13 εβδομάδες πρόωρα για αυτό και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι τον Μάιο.

Ο σύζυγος της Φάτζετ, ο Κρεγκ, δεν ήξερε πως είναι πλέον πατέρας τεσσάρων παιδιών μέχρι τη στιγμή που πήγε να επισκεφθεί την σύζυγό του στο δωμάτιο ανάρρωσης. Εκεί του έδειξε τέσσερα βραχιολάκια ταυτοποίησης και του είπε να τα μετρήσει.

Οι ευτυχισμένοι γονείς που έχουν άλλη μια 10χρονη κόρη, ονόμασαν τις κορούλες τους Κένλεϊ Ρόσα, Κρίστεν Σου, Κέιλι Περλ και Κέλσεϊ Ροξάν.

Προς το παρόν η οικογένεια επιστρόφωντας στο σπίτι, θα έχει να κάνει αλλαγές στο δωμάτιο των κοριτσιών και να προσθέσει πράγματα για ένα επιπλέον μωράκι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved