Eleven: Ο Ελληνας σκηνοθέτης που ενώνει 11 χώρες σ' ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, για να βοηθήσει τα παιδιά (εικόνες, βίντεο)

Το «ELEVEN» είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή καμπάνια που δημιουργήθηκε από τον Ελληνα σκηνοθέτη Μιχάλη Μονεμβασιώτη και θα σας κάνει να την αγαπήσετε.

Eleven: Ο Ελληνας σκηνοθέτης που ενώνει 11 χώρες σ' ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, για να βοηθήσει τα παιδιά (εικόνες, βίντεο)

Από τους κοσµοπολίτικους δρόµους της Κοπεγχάγης, έως τις φαβέλες του Ρίο και τον καυτό ήλιο του Γιοχάνεσµπουργκ, έντεκα εντεκάχρονα παιδιά προσκαλούν όλους εμάς σε ένα υπέροχο ταξίδι, όπου θα επιχειρήσουµε να διαπιστώσουµε µε ποιον τρόπο το ποδόσφαιρο επηρεάζει τις ζωές τους.

Το «Eleven» είναι ένα ντοκιµαντέρ που χρησιµοποιεί τη δύναµη του ποδοσφαίρου για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη. Αποτελεί µία µη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία, συνεργαζόµενη µε φιλανθρωπικά ιδρύµατα στις έντεκα συµµετέχουσες χώρες. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το ντοκιµαντέρ θα διατεθούν στα ιδρύµατα αυτά.

Οι χώρες που συμμετέχουν πέρα από την Ελλάδα είναι: Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Αίγυπτος, Ιαπωνία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Τρινιδάδ, Τομπάγκο, Αγγλία, ΗΠΑ.

Η καμπάνια αποτελείται από 11 σκηνοθέτες που ακολουθούν την ιστορία έντεκα εντεκάχρονων παιδιών, από έντεκα διαφορετικές χώρες καθώς ετοιμάζονται να ζήσουν το παιχνίδι της ζωής τους και στόχος είναι τα παιδιά αυτά να συναντηθούν σε μια χώρα και να απολαύσουν ένα παιχνίδι μαζί ως μια ομάδα με αντίπαλους γνωστούς ποδοσφαιριστές από τις 11 διαφορετικές χώρες.

Και επειδή η Ελλάδα αγαπάει το ποδόσφαιρο και είναι υποστηρικτική, ο αγαπημένος Γιώργος Καραγκούνης , είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε πως θα παίξει.

Η καμπάνια έχει ανέβει στο Κickstarter, ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί με τη βοήθεια όλων μας και με το απαραίτητο ποσό που θα συγκεντρωθεί, να πραγματοποιηθεί το ταξίδι για τα παιδιά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και το κανάλι του youtube της καμπάνιας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και το βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved