Οι περιπέτειες του Legorgrapher! Οταν ένα Lego παίρνει σάρκα και οστά και γίνεται... φωτογράφος! (εικόνες)

Αυτός ο φωτογράφος, είναι διαφορετικός! Εβαλε τη φαντασία του και έφτιαξε ένα Lego ομοίωμά του, δινοντάς του μάλιστα και την ιδιότητα του φωτογράφου! Ετσι γεννήθηκαν οι περιπέτειες του «Legorgrapher». Ενός φωτογραφικού άλμπουμ που αποτελείται από 365 φωτογραφίες  μέσα από τις οποίες καταγράφονται οι περιπέτειες του «Legorgrapher»!

Οι περιπέτειες του Legorgrapher! Οταν ένα Lego παίρνει σάρκα και οστά και γίνεται... φωτογράφος! (εικόνες)

Η περίεργη αυτή σειρά φωτογραφιών «ακολουθεί» την φανταστική ζωή του Leg O'Grapher, ενός Lego χαρακτήρα- φωτογράφου που έχει ταξιδέψει σε όλη την Βρετανία για να τραβήξει διάφορες φωτογραφίες.

Ο Αντριου Γουάιτ από το Πόρτσμαουθ, κουβαλάει στη τσέπη του τον άντρα-φωτογράφο φτιαγμένο από Lego, όπου και να πάει σε περίπτωση που του τύχει η τέλεια φωτογραφία.

Ο φωτογράφος δήλωσε: «Ξεκίνησα το project επειδή είμαι πραγματικά "εθισμένος" με τη φωτογραφία και νιώθω ότι πρέπει να φωτογραφίζω όλη την ώρα. Εχω συνηθίσει να τραβάω φωτογραφίες αλλά να μη τις δείχνω στους ανθρώπους. Ετσι με τον χαρακτήρα από Lego μέσα στη σκηνή της φωτογραφίας, λέω την ιστορία μου μέσω αυτού».

Δείτε τις φανταστικές φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved