Τι δώρα πήραν για τον Αγ. Βαλεντίνο οι διάσημες μαμάδες από τους άντρες της ζωής τους! (εικόνες)

Δεν είναι μόνο πετυχημένες στην καριέρα τους, αλλά και στον «έρωτα»!

Τι δώρα πήραν για τον Αγ. Βαλεντίνο οι διάσημες μαμάδες από τους άντρες της ζωής τους! (εικόνες)

Έτσι την Ημέρα των Ερωτευμένων, δεν μπορούσαν να μην πάρουν δώρο από τους άντρες της ζωής τους! Η Έλλη Κοκκίνου, η Αγγελική Ηλιάδη αλλά και το διάσημο μοντέλο, Μιράντα Κερ, έλαβαν τα ωραιότερα δώρα για τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου!

Και οι 3 τους, έλαβαν υπέροχες ζωγραφιές και κάρτες από τους γιους τους, οι οποίοι εξέφρασαν την αγάπη τους προς τις διάσημες μανούλες τους, ζωγραφίζοντας καρδούλες και γράφοντας «σ'αγαπώ»!

Όπως ήταν αναμενόμενο η χαρά και των τριών, ήταν μεγάλη και την μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, στα social media, και συγκεκριμένα στο Ίνσταγκραμ.

Η Έλλη Κοκκίνου, έλαβε μία κάρτα από τον γιο της, Αλέξανδρο, η οποία έγραφε: «Roses are red, violets are blue, sugar is sweet. And so are you». Μάλιστα μέσα σε αυτήν είχε και μία καραμέλα!

Ο μικρός Μπαμπίνος, ζωγράφισε με πολύχρωμους μαρκαδόρους το «σ'αγαπώ» στην Αγγελική Ηλιάδη, η οποία ανήρτησε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό κι έγραψε: «Εντάξει...Τι άλλο μπορεί να ζητήσει μία τρελά ερωτευμένη μαμά»!

Τέλος η Μιράντα Κερ, έλαβε μία μεγάλη καρδιά από τον μικρό Φλυν! Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες αυτές έκαναν γύρο του διαδικτύου, ενώ εκατοντάδες διαδικτυακοί τους φίλοι, έσπευσαν να τις σχολιάσουν!

Δείτε τα δώρα από τους γιους τους που τις τρέλαναν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved