Ξάντερ, το τυφλό σκυλάκι που έχει αφιερώσει τη ζωή του στα κακοποιημένα παιδιά (εικόνες)

Έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στις δυνατές σχέσεις μεταξύ μικρών παιδιών και ζώων.

Ξάντερ, το τυφλό σκυλάκι που έχει αφιερώσει τη ζωή του στα κακοποιημένα παιδιά (εικόνες)

Ο Ξαντέρ, είναι η ζωντανή απόδειξη, ότι ένα σκυλί μπορεί να είναι φύλακας άγγελος στα παιδιά και μάλιστα σε όσα το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το συγκεκριμένο σκυλί, είναι τυφλό, μιας και έπρεπε να του αφαιρέσουν τα ματάκια του μετά από ένα ατύχημα που είχε. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση.

Ο Ξάντερ βρισκόταν σε ένα καταφύγιο ζώων όταν συνέβη το εξής περιστατικό. Ένας άνδρας με το όνομα, Ρόντει Μπίντι τον είδε και κατάλαβε πόσο διαφορετικός είναι. Ζήτησε να τον υιοθετήσει.. Τον πήρε στο σπίτι του και μετά από λίγες ημέρες ο Ξαντέρ άρχισε να «βοηθάει» με την παρουσία του και όχι μόνο τα κακοποιημένα παιδιά!

Μόλις ακούσει κάποιον να κλαίει ο Ξάντερ τρέχει αμέσως κοντά του και ξέρει τι να κάνει ώστε ο άλλος να αισθανθεί καλύτερα. Είναι γενικά στην φύση των σκυλιών να είναι αγαπητά, ο συγκεκριμένος όμως δείχνει στον κόσμο τι μπορεί να κάνει αν και τυφλός. Και πάνω από όλα έχει αποδείξει ότι δεν έχει σημασία τι μας έχει συμβεί στο παρελθόν. Μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό και να το ξεπεράσουμε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι αγάπη αλλά και μεγάλη επιμονή.

Μάλιστα ο Ξάντερ έχει και την δική του σελίδα στο facebook με αρκετό κόσμο να τον ακολουθεί! Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved