Οι επιχειρηματίες δεν έχουν ηλικία! Το εστιατόριο με ιδιοκτήτες…μικρά παιδιά! (εικόνες)

Επιχειρηματίας γεννιέσαι δεν γίνεσαι, έλεγαν οι παλαιότεροι, κι ίσως να έχουν δίκιο!

Οι επιχειρηματίες δεν έχουν ηλικία! Το εστιατόριο με ιδιοκτήτες…μικρά παιδιά! (εικόνες)

Ζωντανή απόδειξη, είναι οι μικροί μας φίλοι από το Άμστερνταμ που «τρέχουν» ένα εστιατόριο-καφέ το οποίο εγκαινιάστηκε πρόσφατα! Το «KinderKookKafe», είναι ένα πρωτότυπο εστιατόριο στο οποίο εργάζονται μικρά παιδιά!

Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, όμως οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου θα σας πείσουν με το παραπάνω ότι υπάρχει στα αλήθεια! Σερβιτόροι, ταμίες, μπαρίστες ηλικίας από 5-12 ετών, έχουν την ευθύνη αυτού του ιδιαίτερου εστιατορίου!

Η μη κερδοσκοπική προσπάθεια έχει σαν στόχο να μάθει στα παιδιά να αναλαμβάνουν ευθύνες από την παιδική τους ηλικία και να τους κάνει στην συνέχεια έτοιμους...επιχειρηματίες!

Η ομάδα των μικρών παιδιών καθοδηγείται από ενήλικες οι οποίες επιβλέπουν το κάθε τους βήμα. Όσο για το μενού που προσφέρει στους πελάτες; Αυτό αποτελείται από σνακ, γλυκά, καφέδες, χυμούς, πίτσες, σάντουιτς! Ό,τι δηλαδή προτιμούν να τρώνε τα παιδιά!

Τα χρήματα τα οποία συγκεντρώνονται δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά και για τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τα παιδιά!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved