To μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο παιχνιδιών «Attika Carnival Kingdom» είναι εδώ!

Τo «Attika Carnival Kingdom»  είναι εδώ έως 3 Μαρτίου!  Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή αλλά και Καθαρά Δευτέρα στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

To μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο παιχνιδιών «Attika Carnival Kingdom» είναι εδώ!

Το Attika Carnival Kingdom είναι το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο παιχνιδιών στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό (indoor) χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες όπου μπορεί να παίξει και να διασκεδάσει όλη η οικογένεια μαζί!

Συνδυάζει τη καρναβαλική ατμόσφαιρα με τα παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια, disco parties, χορευτικά shows, αναπαραστάσεις εθίμων και μια μοναδική έκπληξη για όλους!

Ο Captain Jack Sparrow, θα βρίσκεται στο «Attika Carnival Kingdom» στις 14 και 15 Φεβρουαρίου για να φωτογραφηθεί μαζί σας στο νησί των πειρατών!

Ο Captain Jack Sparrow καταφθάνει αυτοπροσώπως, κατευθείαν από το Αρχιπέλαγος της Καραϊβικής για να βρεθεί στα «άγνωστα νερά» του Attica Carnival Kingdom! Ο Simon Newton, επίσημος σωσίας και ντουμπλέρ του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής «Σε άγνωστα Νερά» θα περιμένει τους φίλους του την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου για να φωτογραφηθεί μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να τους αποκαλύψει όλα τα μαγικά του κόλπα!

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό Πάρκο Παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες! Ένας φανταστικός κόσμος που τα έχει όλα! Μαγεία, κέφι, χορό!

Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή και Καθαρή Δευτέρα, 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777
www.AttikaCarnivalkingdom.gr
https://www.facebook.com/AttikaCarnivalKingdom
Εκθεσιακό Κέντρο
M.E.C. Παιανίας

Το Attika Carnival Kingdom διοργανώνεται από την εταιρεία Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» που για πάνω από 33 χρόνια ψυχαγωγεί το παιδί και όλη την οικογένεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved