Μοναδικό θέρετρο! Δεντρόσπιτα βγαλμένα από παραμύθι! (εικόνες)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ τα παραμύθια;

Μοναδικό θέρετρο! Δεντρόσπιτα βγαλμένα από παραμύθι! (εικόνες)

Σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το ταξίδι σε έναν κόσμο μαγικό, είναι η μεγαλύτερη κρυφή μας επιθυμία!

Και ποιος δεν θυμάται τον Ροβινσώνα Κρούσο που το καταφύγιό του ήταν πάνω στα δέντρα. Από κει εμπνεύστηκαν μάλλον, οι Pete και Judy Nelson, οι οποίοι δημιούργησαν το «Treehouse Point», ή αλλιώς δεντρόσπιτο!

Πρόκειται για ένα μοναδικό θέρετρο, βγαλμένο από παραμύθι, το οποίο βρίσκεται 30 λεπτά έξω από το Σιάτλ στην Ουάσινγκτον. Οι επισκέπτες του, έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τη διαμονή τους, σε σπιτάκια πάνω σε δέντρα! Η παραμυθένια ατμόσφαιρα, τους γυρίζει το χρόνο πίσω εκεί που η φαντασία κλείνει το μάτι στην πραγματικότητα.

«Κάθε δωμάτιο βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και το θέρετρο προσφέρει μία σειρά από δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε για έναν περίπατο στο δάσος ή να καθίσουν σε μία υπαίθρια βεράντα και να απολαύσουν την μοναξιά της φύσης», ανέφερε χαρακτηριστικά το ζευγάρι.

Μια εικόνα όμως ίσον χίλιες λέξεις. Σας αφήνουμε να απολαύσετε το μαγικό ταξίδι μέσα από το παραμυθένιο φωτογραφικό άλμπουμ:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved