Υγιέστατο γεννήθηκε το μωράκι από την έγκυο που αποσυνέδεσαν γιατί ήταν εγκεφαλικά νεκρή (εικόνες)

Υγιέστατο γεννήθηκε το μωράκι από τη 32χρονη εγκεφαλικά νεκρή μητέρα που αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα υποστήριξης πριν περίπου 20 ημέρες.

Υγιέστατο γεννήθηκε το μωράκι από την έγκυο που αποσυνέδεσαν γιατί ήταν εγκεφαλικά νεκρή (εικόνες)

Το έμβρυο συνέχιζε να μεγαλώνει μέσα στη κοιλιά της μητέρας του που διαπιστώθηκε εγκεφαλικά νεκρή τον προηγούμενο χρόνο. Η οικογένεια φοβόταν ότι το έμβρυο μπορεί να έχει υποστεί βλάβες διότι έμεινε χωρίς οξυγόνο για πολλές ώρες λόγω της πνευμονικής εμβολής της μητέρας του που έπαθε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. Τελικά γεννήθηκε πρόωρο αλλά υγιέστατο.

Ο Άιβεν Κόχεν Μπένσον γεννήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο πατέρας του, Ντίλαν Μπένσον στον λογαριασμό του στο facebook.

«Ο Αϊβερ είναι υγιής και είναι ο πιο γλυκός και πολύτιμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», έγραψε ο Μπένσον στη φωτογραφία.

«Από ότι προβλέπω, ακόμα θα έχουμε κάποιες δυσκολίες αφού συνεχίζει να μεγαλώνει υπό την επιτήρηση και τη φροντίδα του νοσοκομειακού προσωπικού».

Ωστόσο, ο Μπένσον αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τη γυναίκα του την επόμενη μέρα της γέννας καθώς η Ρόμπιν αποσυνδέθηκε.

«Μου λείπει η Ρόμπιν περισσότερο από οτιδήποτε στο κόσμο. Ημουν τόσο εντυπωσιασμένος με τη δύναμη που είχε και τόσο τυχερός που την γνώρισα. Θα ζει για πάντα μέσα στον Άιβερ και μέσα στην καρδιά μου», έγραψε ο Μπένσον σε ένα αφιέρωμα.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε ακριβώς μετά τα Χριστούγεννα όταν η Ρόμπιν άρχισε να παραπονιέται για πονοκεφάλους. Αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Είχε πάθει πνευμονική εμβολή με αποτέλεσμα να την μείνει εγκεφαλικά νεκρή.

Η γυναίκα συνδέθηκε σε μηχανήματα υποστήριξης μέχρι να γεννήσει, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ωστόσο, η οικογένειά της ζήτησε την αποσύνδεσή της αφού ήταν και επιθυμία της ίδιας και τελικά πριν από περίπου 20 ημέρες έγινε η αποσύνδεση.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου, οι γιατροί ανακοίνωσαν πως ήλπιζαν να κρατήσουν τη Ρόμπιν ζωντανή για ακόμα 6.5 εβδομάδες πριν της κάνουν καισαρική τομή. Είναι άγνωστο γιατί αποφασίστηκε να γεννηθεί το μωρό νωρίτερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved