Η πιο fashion έγκυος στα τελευταία ψώνια λίγο πριν τη γέννηση των μωρών της (εικόνες)

Είναι μία από τις πιο διάσημες και όμορφες γυναίκες. Το τελευταίο διάστημα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τα διδυμάκια της!

Η πιο fashion έγκυος στα τελευταία ψώνια λίγο πριν τη γέννηση των μωρών της (εικόνες)

Η Έλσα Πατάκι και ο κινηματογραφικός Θορ, Κρις Χέμγουορθ θα υποδεχτούν τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς τους, την Άνοιξη!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την 37χρονη ηθοποιό να κάνει τα τελευταία ψώνια της για τα μωράκια που περιμένει σε λίγο καιρό. Αν και η κοιλίτσα της είναι μεγάλη, αυτό δεν την εμποδίζει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας!

Οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι παπαράτσι, δείχνουν τη μέλλουσα μανούλα, να περπατάει σε χαλαρή διάθεση, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο με χαμηλά αρβυλάκια και μπλε γυαλιά ηλίου!

Η Ισπανίδα ηθοποιός, είναι πάντα κομψή στις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν σε συνέντευξή της, προτιμάει το casual ντύσιμο! Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ότι η σιλουέτα της είναι άψογη μιας και έχει πάρει ελάχιστα κιλά μέχρι στιγμής.

Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη μία 2χρονη κορούλα και ανυπομονεί να έρθουν στον κόσμο και τα διδυμάκια του για να ολοκληρωθεί η ευτυχία του.

Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα της διάσημη ηθοποιού:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved