Ο υπέροχος μπαμπάς που έφτιαξε… χιόνι για χάρη των παιδιών του! (εικόνες)

Όνειρό τους ήταν να πιάσουν στα χεράκια τους χιόνι και να παίξουν με αυτό.

Ο υπέροχος μπαμπάς που έφτιαξε… χιόνι για χάρη των παιδιών του! (εικόνες)

Δύο παιδάκια από τη Νότια Καρολίνα δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους χιόνι, παρά μόνο στα εικονογραφημένα παραμύθια τους. Για εκείνα φάνταζε όνειρο, μέχρι την στιγμή που το είδαν να πραγματοποιείται! Ο μάγος που εκπλήρωσε την επιθυμία τους, δεν ήταν άλλος, από τον πατέρα τους!

Έψαξε για αρκετές μέρες στο διαδίκτυο να βρει τους καλύτερους τρόπους παρασκευής χιονιού και έκανε μία μεγάλη έκπληξη στα παιδιά του, που δεν πίστευαν στα μάτια τους μόλις το αντίκρισαν!

«Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός, είχε χαμηλές θερμοκρασίες, κι έτσι έκανα κάποιες δοκιμές με το ψεκαστικό μηχάνημα. Φτιάξαμε 50 εκατοστά χιόνι μέσα σε μία νύχτα! Όσο πιο κρύο έχει, τόσο πιο πλούσιο και αφράτο είναι το χιόνι. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν με την ψυχή τους. Το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς τους.

Ο ίδιος όπως λέει, θα έκανε τα πάντα για να μείνουν ευχαριστημένα τα παιδιά του. «Ήθελα να παίξουν χιονοπόλεμο, να φτιάξουν χιονάνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να τους χαλάσω χατίρι με τίποτα»!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved