Τον χλεύαζαν οι συμμαθητές του κι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (εικόνες)

Κάθε μέρα που περνάει, δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 11χρονος Μάικλ Μορόνες, βρέθηκε πριν από ένα μήνα περίπου, κρεμασμένος στο δωμάτιό του.

Τον χλεύαζαν οι συμμαθητές του κι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (εικόνες)

Δεν άντεχε τους καθημερινούς χλευασμούς που δεχόταν από τους συμμαθητές του στο σχολείο. Τον αποκαλούσαν «μικρό μου πόνυ», όπως είπαν οι γονείς του, μιλώντας στα τηλεοπτικά μέσα, γιατί του άρεσε να παρακολουθεί την παιδική σειρά με τα πόνυ.

Τα παιδιά στο σχολείο, άρχισαν μία επίθεση εναντίον του, φωνάζοντάς τον «γκέι», επειδή υποστήριζαν ότι ήταν σειρά μόνο για κορίτσια.

Το μικρό αγόρι, στενοχωριόταν καθημερινά και οι γονείς του, τον συμβούλευαν να μην δίνει σημασία στις κακοήθειες, και ότι δεν έχει σημασία τι σκέφτονται οι άλλοι, αλλά τι πιστεύουμε εμείς.

Μετά από εκατοντάδες χλευασμούς, ο 11χρονος δεν άντεξε και μία μέρα πήρε την απόφαση να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο στην εντατική με μηχανική υποστήριξη και δεν ξέρουν πότε και αν θα γίνει καλά.

Οι γονείς του δεν κατηγορούν κανέναν, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήθελε το αγοράκι τους. Ελπίζουν όμως ο κόσμος να μάθει κάτι από αυτό.

Ο 11χρονος Μάικλ, είναι ακόμη ένα θύμα του bullying, που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved