Κορυφαίο τoπ μόντελ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του ανεβάζοντας μία γυμνή φωτογραφία! (εικόνες)

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

Κορυφαίο τoπ μόντελ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του ανεβάζοντας μία γυμνή φωτογραφία! (εικόνες)

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ μία γυμνή φωτογραφία που χαϊδεύει την κοιλίτσα της!

Ο Άγγελος της Victoria Secret Doutzen Kroes, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και αποφάσισε να μοιραστεί την χαρά και την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους ποστάροντας την συγκεκριμένη φωτογραφία!

Όπως ήταν φυσικό το χαρμόσυνο γεγονός έκανε το γύρο του κόσμου, ενώ χιλιάδες ακόλουθοί της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να της ευχηθούν!

Καλύπτοντας με το ένα χέρι το στήθος της και με το άλλο να κρατάει την κοιλίτσα της, η 29χρονη καλλονή, όπως και άλλες σταρ, επέλεξε να κοινοποιήσει το μυστικό της μέσω των social media.

Το διάσημο τοπ μόντελ είναι ήδη μητέρα ενός 3χρονου αγοριού, του Phyllon. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Sunnery James, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο αγγελούδι τους που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες.

Όσο για το φύλο του μωρού; Μόλις το μάθει η μέλλουσα μαμά, είμαστε σίγουροι ότι θα βρει έναν εξίσου πρωτότυπο τρόπο για να μας το ανακοινώσει!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό αλλά και κάποιες άλλες από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved