Οι πίνακες ζωγραφικής του 11χρονου «Μονέ» τον έκαναν δισεκατομμυριούχο! (εικόνες)

Είναι μόλις 11 ετών και το ταλέντο του στη ζωγραφική είναι τεράστιο. Όσοι έχουν δει πίνακές του, μιλούν για το νέο «Μονέ»!

Οι πίνακες ζωγραφικής του 11χρονου «Μονέ» τον έκαναν δισεκατομμυριούχο! (εικόνες)

Ο Kieron Williamson από τη Βρετανία είναι δισεκατομμυριούχος σε τόσο μικρή ηλικία μιας κι έχει κερδίσει ήδη 2 εκατομμύρια ευρώ από τους πίνακές του, οι οποίοι έχουν γίνει ανάρπαστοι.

Χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται τις εκθέσεις που κάνει κάθε χρόνο, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που δίνουν χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσουν έναν! Ο τελευταίος μάλιστα που πωλήθηκε προς 43.000 ευρώ απεικόνιζε ένα χειμωνιάτικο τοπίο με χιόνι.

Τι λένε οι γονείς για τον μικρό Kieron; Θεωρούν ότι το ταλέντο του όσο μεγαλώνει, αυξάνεται, όπως αυξάνονται και τα κέρδη από τους πίνακες ζωγραφικής του!

Ο 11χρονος «Μονέ», όπως τον αποκαλούν ξεκίνησε να ζωγραφίζει από την ηλικία των 5 ετών και 3 μήνες αργότερα, οι πίνακές του, δημοπρατήθηκαν! Όλα αυτά τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει, βρίσκονται σε προσωπικό του λογαριασμό, ενώ ήδη έχει κάνει μία μεγάλη αγορά! Ένα σπίτι το οποίο θέλει να κάνει γκαλερί! Πόσο το αγόρασε; 150.000 δολάρια!

Δείτε μερικά από τα έργα του που κάνουν το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved