Αυτή η ιστορία αδελφικής αγάπης δεν πρέπει να ξεχαστεί (εικόνες, βίντεο)

Ο δεσμός μεταξύ δύο αδελφών είναι πολύ ισχυρός. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού στις φλέβες τους κυλάει το ίδιο αίμα.

Αυτή η ιστορία αδελφικής αγάπης δεν πρέπει να ξεχαστεί (εικόνες, βίντεο)

Ένα βίντεο-ύμνος στην αδελφική αγάπη κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Πρόκειται για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Guinness με πρωταγωνίστριες δύο δίδυμες αθλήτριες αδελφές, τη Λάνι και την Τρέισι Μπαρνς.

Όπως αναφέρει το the toc, η Τρέισι παραχώρησε τη θέση της, στην αδελφή της για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Αν και η 31χρονη αθλήτρια, είχε προκριθεί στους εθνικούς αγώνες των ΗΠΑ, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί για χάρη της αδελφής της, που ήταν η αμέσως επόμενη στη λίστα!

Οι δίδυμες αδελφές είχαν συμμετάσχει το 2006 στους Αγώνες του Πεκίνο, αλλά αυτή τη φορά μόνο η μία θα μπορούσε να διαγωνιστεί. Ο λόγος; Κατά τη διάρκεια των προκριματικών, η Λάνι αρρώστησε με αποτέλεσμα να χάσει τις 3 από τις 4 κούρσες.
Μόλις τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά η Τρέισι πήρε την απόφαση να παραχωρήσει τη θέση της στην αδελφή της. Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της, ήθελε για την αδελφή της το καλύτερο.

«Η αγάπη είναι ανιδιοτελής αφοσίωση. Αγάπη σημαίνει να παραιτείσαι από το όνειρό σου, ώστε κάποιος άλλος να πραγματοποιήσει το δικό του. Οι Ολυμπιακοί σημαίνουν κάτι πολύ περισσότερο από το να κερδίζεις το χρυσό ή ακόμη και να συμμετέχεις. Έχουν να κάνουν με τη φιλία, την συνεργασία, τη θυσία και ένα σωρό άλλα πράγματα. Η Λάνι είναι η καλύτερή μου φίλη και συναθλήτριά μου και το αξίζει πραγματικά. Αν εγώ μπορώ να της δώσω αυτή τη δυνατότητα, τότε είναι πραγματικά τιμή μου και μία θυσία που είμαι διατεθειμένη να κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τρέισι, στο αμερικανικό κανάλι 3 Wire Sports.

Δείτε τις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved