Φιλανθρωπική ενέργεια από το «Louisa Pastry Boutique»

Την εβδομάδα από 03/02 μέχρι 09/02 το «Louisa Pastry Boutique» θα δωρίσει το 10% των πωλήσεων στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Αγάπη Παιδιών – Lovekids».

Φιλανθρωπική ενέργεια από το «Louisa Pastry Boutique»

Ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από τη βοήθεια και τη στήριξη μας για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που όλοι βιώνουμε.

Μια πολύ σημαντική προσπάθεια γίνεται από το ίδρυμα «Αγάπη Παιδιών – Lovekids» για τη στήριξη παιδιών ηλικίας 6 έως 13 ετών που οι οικογένειές τους αδυνατούν να τους παρέχουν τα απαραίτητα.

Το Louisa Pastry Boutique, στα πλαίσια των κοινωνικών ενεργειών που θα αναλάβει μέσα στο 2014 για τη στήριξη των ομάδων του πληθυσμού που χρειάζονται βοήθεια, συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια και προσφέρει στο ίδρυμα το 10% από τα έσοδα των πωλήσεων που θα γίνουν την εβδομάδα από 03/02 μέχρι και 09/02.

Παράλληλα, για όλο το διάστημα μέχρι και 28/02, στο κατάστημα του Louisa Pastry Boutique στην Κηφισιά (ΑγίουΤρύφωνος 8) μας θα φιλοξενείται το «Κουτί Συλλογής Χρημάτων» του οργανισμού.

Η δωρεά περιλαμβάνει τις πωλήσεις που θα γίνουν και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.louisa.gr. Σε αυτό, οι χρήστες του internet από όλη την Ελλάδα μπορούν να αγοράσουν και να παραλάβουν στο σπίτι τους τα αγαπημένα σε όλους μας macaron και άλλα ακόμα γλυκά, να δουν ξεχωριστά σχέδια για τούρτες γενεθλίων αλλά και να πάρουν δημιουργικές ιδέες για την οργάνωση εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να βοηθήσουμε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Louisa Pastry Boutique
Αγίου Τρύφωνος 8
Κηφισιά, 14562
210-8014101
www.louisa.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved