«Οι αληθινοί άντρες δεν αγοράζουν κορίτσια». Η καμπάνια κατά της παιδικής πορνείας (εικόνες+βίντεο)

Με κεντρικό σλόγκαν  «Οι Αληθινοί Άντρες Δεν Αγοράζουν Κορίτσια» (Real Men Don't Buy Girls) η καμπάνια κατά της παιδικής πορνείας, της παιδικής σκλαβιάς, της σεξουαλικής κακοποίησης κάνει το γύρο του κόσμου έχοντας κερδίσει ήδη εκατομμύρια υποστηρικτές.

«Οι αληθινοί άντρες δεν αγοράζουν κορίτσια». Η καμπάνια κατά της παιδικής πορνείας (εικόνες+βίντεο)

Δυο μεγάλοι σταρ, η Ντέμι Μουρ και ο Αστον Κούτσερ, ενώσαν τις δυνάμεις και αποφάσισαν να εκμεταλλετούν τη φήμη τους για καλό σκοπό.

Η «Ντεμι και Άστον Οργάνωση» (DNA), δημιουργήθηκε για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με την παιδική σκλαβιά, την σεξουαλική τους κακοποίηση, την παιδική πορνογραφία. Τελικός στόχος της καμπάνιά τους, είναι να δοθεί ένα τέλος σε όλη την εκμετάλλευση που υπάρχει γύρω από τα παιδιά.

Υποστηρικτές σε αυτή την κίνηση είναι ο απλός κόσμος αλλά και πολλοί σταρ διεθνούς φήμης ανάμεσάς του οι Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Τζέισον Μραζ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ο Τζέιμι Φοξ, ο Ντρέικ, ο Σον Πεν και η Εύα Λονγκόρια που... «Προτιμάει Έναν Αληθινό Άντρα» και η λίστα όλο και μεγαλώνει.

Η παιδική σκλαβιά και εκμετάλλευση κάθε είδους, αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα παγκοσμίως που όμως αποφέρει μεγάλο κέρδος στην συγκεκριμένη βιομηχανία που φτάνει τουλάχιστον τα 39 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ιδιαίτερα στις χώρες της Αφρικής και της Ασίας, αυτή είναι η καθημερινότητα εκατομμυρίων κοριτσιών. Μόνο στις ΗΠΑ, 100.000 με 300.000 κορίτσια, σκλαβώνονται και πωλούνται για το σεξ!

Ο Αστον Κούτσερ, άρχισε να ενδιαφέρεται για το θέμα όταν είδε ένα ντοκιμαντέρ για την παιδική διακίνηση στην Καμπότζη.

Συγκλονίστηκε με τα όσα έμαθε: «Έβλεπα εξάχρονα κοριτσάκια να τις βιάζουν για να έχουν κέρδος. Είπα στον εαυτό μου: "Δε θέλω να ζω σε ένα κόσμο όπου τέτοια πράγματα συμβαίνουν και εγώ δε κάνω τίποτα για αυτό". Η μέση ηλικία ενός κοριτσιού που εμπλέκεται στη σεξουαλική διακίνηση, είναι τα 13. Και ο μέσος όρος ηλικίας ενός άντρα που αγοράζει ένα κοριτσάκι, είναι τα 30 έτη και είναι ένας άντρας με κανονική δουλειά και χωρίς ποινικό μητρώο».

Ο Κούτσερ εξηγεί πως η καμπάνια «Οι Αληθινοί Άντρες Δεν Αγοράζουν Κορίτσια», περιέχει ένα κοινωνικό μήνυμα που ελπίζει να διαδοθεί και να επηρεάσει όλο τον κόσμο.

Το «DNA» έχει κυκλοφορήσει μερικά αλληλεπιδραστικά βιντεάκια με γνωστούς καλλιτέχνες όπου μπορείτε να προσθέσετε τη δικιά σας φωτογραφία και να υποστηρίξετε τη καμπάνια.

«Ενας άντρας ξέρει να χρησιμοποιεί ένα σίδερο», «Οι αληθινοί άντρες βάζουν μόνοι τους πλυντήριο», «Οι αληθινοί άντρες ξέρουν να ανάβουν μόνοι τους μια φωτιά», είναι μερικά από τα μηνύματα καλλιτεχνών που είναι κατά της παιδικής σκλαβιάς και εκμετάλλευσης.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το «Ντεμι και Άστον Οργάνωση».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και μερικά από τα βίντεο της καμπάνιας:

{youtube}7QXGWXZODY0{/youtube}

{youtube}S7nsB7TFWls{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved