Ο κολλητός του πρίγκιπα Ουίλιαμ ξεγέννησε την σύζυγό του στο σπίτι! (εικόνες)

Ο Χάρι Μιντ, ο οποίος πηγαίνει πολύ τακτικά για σκι με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, ξεγέννησε τη γυναίκα του, όταν κατάλαβε ότι δεν έχει περιθώριο χρόνου να την μεταφέρει στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Ο κολλητός του πρίγκιπα Ουίλιαμ ξεγέννησε την σύζυγό του στο σπίτι! (εικόνες)

Ο 30χρονος φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όπου του είπαν ότι θα πρέπει να ξεγεννήσει ο ίδιος τη γυναίκα του αφού η διαδικασία του τοκετού είχε προχωρήσει και δε θα προλάβαιναν να πάνε στο νοσοκομείο! Έτσι κι έγινε! Ο γιος του γεννήθηκε στο εξοχικό τους σπίτι την περασμένη Τετάρτη.

«Τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως είχαν προγραμματιστεί, δεδομένου ότι όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε στην ώρα μας στο νοσοκομείο. Ήταν σαν να ήμουν επιβάτης σε αεροπλάνο και μου έλεγε κάποιος να το προσγειώσω! Η Ρόζι ήταν πολύ γενναία. Τόσο εκείνη όσο και ο μικρός Τσάρλι, είναι καλά στην υγεία τους», έγραψε ο Χάρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το ζευγάρι μάλιστα, κάνει στενή παρέα με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ εδώ και αρκετό καιρό ενώ δεν αποκλείεται να... κουμπαριάσουν σύντομα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved