Eίναι τα μπλε δωμάτια μόνο για αγόρια; Η απάντηση είναι όχι!

Περιμένετε κοριτσάκι και όπως είναι λογικό σκέφτεστε τι χρώμα να κάνετε το δωμάτιο του. Οχι! Δε θα σας πούμε να το κάνετε ροζ! Δεν αγαπούν όλες οι μανούλες το ροζ! Αντιθέτως υπάρχουν περιπτώσεις που αγαπούν πολύ το μπλε! Τολμήστε το! 

Eίναι τα μπλε δωμάτια μόνο για αγόρια; Η απάντηση είναι όχι!

Τίποτε δε μπορεί να σας εμποδίσει από το να κάνετε ένα υπέροχο, φινετσάτο δωμάτιο για τη μικρή σας πριγκίπισσα, το οποίο να κινείται στις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου!

Για την ακρίβεια το μπλε και το γαλάζιο, είναι χρώματα της ουράνιας συνείδησης, της αλήθειας, της αρμονίας, της ηρεμίας και της ελπίδας. Συμβολίζουν την αθανασία, το νου, την αποκάλυψη, την αγνότητα, την σοφία, την ευσέβεια και την ψυχρότητα. Αντιστοιχεί στο νερό και στο θηλυκό στοιχείο. Ακόμα, αντιπροσωπεύει την μάθηση και τα υγιή συναισθήματα ενώ ευνοεί την γνώση. Ενισχύει την αφοσίωση, τη σταθερότητα, την μεγαλοψυχία, την πιστή φιλία και την μετρημένη ζωή, ενώ έχει ηρεμιστικές ιδιότητες!

Αν αγαπάτε λοιπόν το μπλε χρώμα και τις αποχρώσεις του, εμείς σας έχουμε κάποιες ιδέες για το παιδικό δωμάτιο της μικρής σας πριγκίπισσας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved