Ποια αγαπημένη δημοσιογράφος, ανακοίνωσε μέσω Twitter την εγκυμοσύνη της; (εικόνες)

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της δημοσιογραφίας και αποφάσισε να μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός με τους followers της στο twitter!

Ποια αγαπημένη δημοσιογράφος, ανακοίνωσε μέσω Twitter την εγκυμοσύνη της; (εικόνες)

Είναι το δεύτερο παιδάκι για την ίδια και τον άντρα της, και το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο καθώς θα χαρίσουν στην κόρη τους ένα αδερφάκι!

Ο λόγος για την καταξιωμένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC Kέιτ Σιλβερτον και τον σύζυγό της Μάικ Χέρον.

Η 43χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων, αποφάσισε να ανακοινώσει η ίδια την εγκυμοσύνη της μέσω twitter το Σάββατο το πρωί, γράφοντας ένα... ειδησιογραφικό ποστ: "Είναι ένα πολύ χαρούμενο πρωϊνό -πάρτε ένα κομμάτι από "φρέσκα νέα"! Ο Μάικ και εγώ ήμαστε πολύ χαρούμενοι που η Κλέμενσι, θα γίνει η μεγάλη αδερφή του καλοκαίρι!".

Οπως ήταν φυσικό το Twitter, πήρε φωτιά! Συγχαρητήρια, ευχές, λόγια αγάπης από συναδέλφους αλλά και από απλούς φαν!

Η ίδια "ανέβασε" και μία φωτογραφία από το υπερηχογράφημά της, σημειώνοντας πως αν και δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες το έκανε, γιατί αυτή η στιγμή ήταν πολύ ξεχωριστή αφού το μωράκι έδωσε το "οκ" με τον δικό του τρόπο!

Η πρώτη της κόρη δεύτερο παιδί της Κέιτ, Κλέμενσι, γεννήθηκε τον Νοεμβρη 2011 και ήταν ενα θαύμα για την ίδια, αφού όπως είχε παραδεχθεί είχε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα να αποκτήσουν παιδιά .

Η ίδια είχε μιλήσει για την δυσκολία να κάνει παιδιά, ειδικά χωρίς βοήθεια, αφού έχει χάσει μια ωοθήκη κατά τη διάρκεια εγχείρησης αφαίρεσης μια κύστη όταν ήταν 29 χρονών.

Μάλιστα τότε, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως με τον άντρα της το είχαν αποφασίσει ότι θα έμεναν άτεκνοι και αισθάνονταν μεγάλη λύπη για αυτό! Tελικά το ζευγάρι αψήφησε τις αρνητικές πιθανότητες και τελικά τα κατάφερε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved