Το διάσημο μοντέλο γεννάει από μέρα σε μέρα! Της φαίνεται; (εικόνες)

Αν κανείς την έβλεπε στο δρόμο από πίσω, σίγουρα δεν θα καταλάβαινε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει να γεννήσει από ώρα σε ώρα!

Το διάσημο μοντέλο γεννάει από μέρα σε μέρα! Της φαίνεται; (εικόνες)

Το μοντέλο και παρουσιάστρια καιρού, Rebecca Judd, σύζυγος του διάσημου μπασκετμπολίστα, Chris Judd, φωτογραφίζεται λίγες ημέρες προτού φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, και οι φωτογραφίες της έχουν κάνει το γύρο του κόσμου!

Όπως θα δείτε κι εσείς, τα κιλά που έχει πάρει είναι ελάχιστα, ενώ όπως έχει δηλώσει η ίδια, φοράει ρούχα τα οποία δεν είναι για εγκυμοσύνη! Αρκετές μάλιστα είναι οι φορές που επιλέγει στενά φορέματα σε έντονα χρώματα.

Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 κι έχει ένα δίχρονο αγοράκι τον Όσκαρ. Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, δείχνει τη μέλλουσα μανούλα να απολαμβάνει το μπάνιο στην πισίνα του σπιτιού της με το παιδάκι της, φορώντας ένα ριγέ μπικίνι!

Όσο για το φύλο του μωρού; Οι γονείς δεν ήθελαν να το μάθουν κι έτσι με αγωνία προσμένουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, που αναμένεται να έρθει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες της ετοιμόγεννης παρουσιάστριας:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved