Δύναμη ψυχής! Πεντάχρονος ξύρισε το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στο φιλαράκι του! (εικόνες)

Αν και είναι 5 χρονών η φιλία για εκείνους είναι πολύ σημαντική. Όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις.

Δύναμη ψυχής! Πεντάχρονος ξύρισε το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί στο φιλαράκι του! (εικόνες)

Ο Ζακ και ο Βίνσεντ είναι δύο 5χρονα αγοράκια, που είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Παρόλο που είναι ακόμη παιδιά, και θα έλεγε κανείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν το πόσο σημαντική είναι η φιλία, εκείνα τους διαψεύδουν με τις πράξεις τους.

Ο Ζακ Γκοσάζ τον περασμένο Ιούνιο διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Αμέσως οι γιατροί τον υπέβαλαν σε εξετάσεις και ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες. Έχασε τα μαλλάκια του, κάτι που λειτούργησε αρνητικά στην ψυχολογία του.

Ο πιστός του φίλος, Βίνσεντ Μπάτερφιλντ, ζώντας από κοντά την περιπέτεια υγείας του φίλου του, του συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Κάτι που ούτε μεγάλοι θα σκέφτονταν να κάνουν. Ξύρισε το κεφάλι του. «Για να νιώθει ο Zac ότι δεν είναι ο μόνος χωρίς μαλλιά στο σχολείο», είπε ο μικρός Βίνσεντ όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο το έκανε.

Αν και μικρός στην ηλικία το μεγαλείο της ψυχής του είναι τεράστιο, μιας και αυτή του η κίνηση ήταν μόνο η αρχή. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 5χρονος έφτιαξε περίπου 20 κασκόλ με σκοπό να τα πουλήσει για να μαζέψει χρήματα για τις χημειοθεραπείες του Ζακ.

Αν και ο μικρός υποβάλλεται σε θεραπείες, συνεχίζει να πηγαίνει σχολείο. Ο λόγος; Για να βλέπει σε καθημερινή βάση τον έναν και μοναδικό φίλο του.

Αν αυτή δεν είναι αδελφική φιλία, τότε ποια είναι; Δείτε φωτογραφίες των δύο φίλων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved