Συγκλονιστικό!Περπάτησε 9 μέρες σε θερμοκρασία -35 βαθμούς για να γεννήσει! (εικόνες)

Περπατούσε 8 ώρες καθημερινά επί 9 μέρες, σε θερμοκρασία -35 βαθμούς Κελσίου για να γεννήσει.

Συγκλονιστικό!Περπάτησε 9 μέρες σε θερμοκρασία -35 βαθμούς για να γεννήσει! (εικόνες)

Η νεαρή γυναίκα από το Λαντάκ της βόρειας Ινδίας, περπάτησε μαζί με την οικογένειά της, 9 ολόκληρες μέρες, κάνοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, για να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να γεννήσει.

Οι συνθήκες ήταν αντίξοες, εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να περπατάει στην παγωμένη διαδρομή, που άνθρωποι έχουν χάσει, σύμφωνα με μαρτυρίες, την ζωή τους.

Αφού έφτασε τελικά στον προορισμό της, κι έμεινε στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, πήρε το νεογέννητο μωράκι της κι έκαναν πάλι την ίδια διαδρομή για να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Ένας φωτογράφος συνάντησε την οικογένεια τυχαία στο δρόμο του. Συγκεκριμένα σε ένα παγωμένο ποτάμι που έπρεπε να διασχίσουν. Ο Τιμ Βόλμερ έβγαλε φωτογραφίες από το συγκλονιστικό αυτό οδοιπορικό και όπως ήταν φυσικό έκαναν το γύρο του κόσμου.

«Ταξιδεύοντας από το Leh, την πρωτεύουσα του Λαντάκ προς το Lingshed απαιτούνται τέσσερις έως πέντε μέρες υπό τις καλύτερες συνθήκες ενώ το χιόνι το χειμώνα κλείνει τους δρόμους, ενώ οι ντόπιοι χρησιμοποιούν το ποτάμι για να μεταφέρουν τα αγαθά για την επιβίωσή τους... Μερικές φορές άνθρωποι πεθαίνουν κατά τη διάρκεια του επικίνδυνου ταξιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved