Παντρεύτηκε στα 10 της, γέννησε στα 13, έμεινε χήρα στα 14 και τώρα μάχεται για τα δικαιώματα των παιδιών (εικόνες)

Παντρεύτηκε, έκανε ένα παιδάκι και μετά από λίγο έμεινε χήρα, καθώς ο άνδρας της σκοτώθηκε στον εμφύλιο πόλεμο στην Αιθιοπία.

Παντρεύτηκε στα 10 της, γέννησε στα 13, έμεινε χήρα στα 14 και τώρα μάχεται για τα δικαιώματα των παιδιών (εικόνες)

Σίγουρα δεν σας σοκάρει η συγκεκριμένη είδηση. Όταν όμως μάθετε, ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, παντρεύτηκε για πρώτη φορά στα 10 της χρόνια, στα 13 της έμεινε έγκυος και μετά από ένα χρόνο έμεινε χήρα, σίγουρα η ιστορία της θα σας συγκλονίσει.

Η 38χρονη πια Alemtsahye Gebrekidan, από την Αιθιοπία, δεν πρόλαβε να ζήσει. Για την ακρίβεια, άλλοι της επέβαλαν έναν τρόπο ζωής που σίγουρα δεν ήθελε να ακολουθήσει σε τόση μικρή ηλικία. Ήταν ακόμη παιδί, που αντί να παίζει με τα συνομήλικα κορίτσια, εκείνη παντρεύτηκε-παρά τη θέλησή της- με ένα 16χρονο αγόρι. Πριν καλά καλά περάσει στην εφηβεία έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στα 14 της «έχασε» τον σύζυγό της.

«Έπαιζα με τις φίλες μου όταν η μητέρα μου, μου ανακοίνωσε ότι θα παντρευτώ. Εκείνη την στιγμή, η ζωή μου καταστράφηκε», εξομολογείται στη Daily Mail, η 38χρονη γυναίκα.

Η τραυματική εμπειρία που έζησε την στιγμάτισε. Της γέννησε όμως και μία επιθυμία. Να ξεκινήσει μία εκστρατεία κατά της φρικτής αυτής παράδοσης που θέλει παιδιά να παντρεύονται. Σήμερα ζει μόνιμα στη Βρετανία και παλεύει για αυτό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved