H ιστορία του τρίχρονου αγοριού που δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του (εικόνες&βίντεο)

Ο μικρός Κόρμπιν Ντουράντ έχει γεννηθεί με αρκετά και σοβαρά προβλήματα υγείας, που του δημιουργούν μεταξύ άλλων, παράλυση στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του.

H ιστορία του τρίχρονου αγοριού που δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του (εικόνες&βίντεο)

Το τρίχρονο αγοράκι έχει πρόβλημα με την βαλβίδα της καρδιάς, με τους μυς του και τα νεύρα του σώματός του. Το πιο ανησυχητικό από όλα, είναι η συρρίκνωση της παρεγκεφαλίδας του, ένα μέρος του εγκεφάλου που παίζει σημαντικό ρόλο στον συντονισμό των κινήσεων.

Η περίπτωσή του, έχει μπερδέψει πολλούς γιατρούς αφού οι ίδιοι πιστεύουν πως τα προβλήματα υγείας του προέρχονται από γενετικές ανωμαλίες όμως οι εξετάσεις που κάνει για τις γενετικές διαταραχές, βγαίνουν αρνητικές.

Η μητέρα του δηλώνει πως ο Κόρμπιν είναι ένα χαρούμενο παιδί αλλά έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως οι υπόλοιποι τον βλέπουν διαφορετικά...

Οι γονείς του κάνουν έρανο για να συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσό ώστε ο μικρός Κόρμπιν να διαγνωστεί σε μια ειδική κλινική και να μπορέσουν σύντομα οι γιατροί να ελαττώσουν το πρόβλημά του και να επιβραδύνουν την συρρίκνωση της παρεγκεφαλίδας του.

Ο έρανος πραγματοποιείται περίπου εδώ και έξι μήνες στην ιστοσελίδα: http://www.gofundme.com/3hmzl4 και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί είναι 20. 000 δολάρια για να καλυφθούν οι βασικοί ιατρικοί λογαριασμοί για τις εξετάσεις του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved