Φτιάξτο μόνη σου! Τσιμπιδάκια μαλλιών από χοντρή τσόχα!

Τα μικρά μας κοριτσάκια λατρεύουν τα τσιμπιδάκια, τα λαστιχάκια και τις κορδελίτσες μαλλιών! Και έχουν μεγάλες συλλογές η κάθε μία για να είναι όμορφες!

Φτιάξτο μόνη σου! Τσιμπιδάκια μαλλιών από χοντρή τσόχα!

Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε εύκολα χειροποίητα τσιμπιδάκια μαλλιών από χοντρή τσόχα στα αγαπημένα τους σχέδια.

Αγοράστε χοντρή τσόχα και διαλέξτε τα αγαπημένα της χρώματα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Βάλτε και την κορούλα σας στην διαδικασία ρωτώντας την ποια είναι τα αγαπημένα της σχέδια. Minnie mouse, μπαλέτο, κορονίτσες, φραουλίτσες, Σταχτοπούτα και Χιονάτη είναι κάποια από τα πιο αγαπημένα σχέδια των κοριτσιών.

Κόψτε μικρά στολιδάκια περίπου 3 εκ. και διακοσμήστε τα με φιογκάκια από κορδέλες, λουλουδάκια,κουμπάκια, πούλιες και ό,τι άλλο θέλετε!

Αφού ολοκληρώσετε τα σχεδιάκια σας κολλήστε τα πάνω σε απλά τσιμπιδάκια με λίγη θερμόκολλα και είναι έτοιμα.

Ολοκληρώστε την συλλογή σας με ένα όμορφο bow holder. Φτιάξτε δηλαδή ένα τσόχινο μαξιλαράκι περίπου 15-20 εκ. σε όποιο σχέδιο σας αρέσει και κολλήστε μία μακρυά κορδέλα στο κάτω μέρος. Εκεί κρεμάστε όλα τα τσιμπιδάκια για να τα έχετε όμορφα τακτοποιημένα.

Extra tip: Μπορείτε να "ντύσετε" τα τσιμπιδάκια με κορδέλα ώστε να μην φαίνεται το αρχικό τους χρώμα.

Αυτές και άλλες ιδέες θα βρείτε στη σελίδα μου Il Sorriso στο facebook καθώς και στο http://ilsorrisod.wix.com/ilsorrisocreations

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved