Παρ' ολίγον μακελειό σε σχολείο! Μαθητής άνοιξε πυρ με καραμπίνα - Βαριά τραυματισμένα δυο παιδιά (εικόνες)

Αλλο ένα επεισόδιο εφήβου, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά του σχολείου του τραυματίζοντας σοβαρά δύο παιδιά, έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα από ανάλογα περιστατικά στην Αμερική.

Παρ' ολίγον μακελειό σε σχολείο! Μαθητής άνοιξε πυρ με καραμπίνα - Βαριά τραυματισμένα δυο παιδιά (εικόνες)

Το τραγικό συμβάν συνέβη στο γυμνάσιο Μπερέντο στο Ρόζγουελ του Νέου Μεξικού ενώ τα κίνητρα του ανήλικου δράστη παραμένουν άγνωστα.

Ο μαθητής, ο οποίος κρατούσε καραμπίνα, κατάφερε να μη γίνει αντιληπτός από κανέναν, περίμενε να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της ημέρας και τότε άνοιξε πυρ κατά των συμματητών.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν σοβαρά, δύο μαθητές, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ το δεύτερο παιδί έχει σταθεροποιηθεί. Το μακελειό αποφεύχθηκε χάρη στην έγκαιρη αντίδραση ενός καθηγητή.

Οι τραυματισμένοι μαθητές μεταφέρθηκαν άμεσα με ελικόπτερο στο Λούμποκ του Τέξας.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και απέκλεισε το σχολείο συγκεντρώνοντας τους μαθητές σε ένα γειτονικό εμπορικό κέντρο απ' όπου τους παρέλαβαν αργότερα οι γονείς τους.

Οι ένοπλες επιθέσεις από ανηλίκους έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τον ιστότοπο stoptheshootings.org, μια βάση δεδομένων με στοιχεία για επιθέσεις σε σχολεία, από το 1992 έχουν σημειωθεί 387 επιθέσεις ενόπλων σε σχολεία στις ΗΠΑ.

Δείτε τις φωτογραφίες των μαθητών:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved