Πάτρικ Ντέμπσεϊ: Ο πιο σέξι μπαμπάς! Η μεταμόρφωσή του από χαριτωμένο έφηβο σε ώριμο άνδρα (βίντεο, φωτογραφίες)

Είναι ένας από τους πιο σέξι άνδρες του Χόλιγουντ! Ταυτόχρονα είναι και ένας από τους σέξι μπαμπάδες!

Πάτρικ Ντέμπσεϊ: Ο πιο σέξι μπαμπάς! Η μεταμόρφωσή του από χαριτωμένο έφηβο σε ώριμο άνδρα (βίντεο, φωτογραφίες)

Πατέρας τριών παιδιών, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1966 στο Μέιν στις ΗΠΑ και έχει ιρλανδο-αμερικανική καταγωγή.

Λόγω της δυσλεξίας του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ το σχολείο κάτι που τον έκανε να στραφεί σε αυτό που του τραβούσε πάντα το ενδιαφέρον! Τον χώρο του θεάματος. Από μαθήματα ζογκλέρ μέχρι συμμετοχές σε διαγωνισμούς διαφόρων ειδών, τελικά βρήκε τον δρόμο του σε ηλικία μόλις 15 ετών, με τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε σαπουνόπερα ενός τοπικού καναλιού. Ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε ταινίες του '80 και '90 σε ρόλους, ενώ δεν άργησε να τραβήξει το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού.

Με συμμετοχές σε σειρές όπως το "Γουίλ και Γκρέις" και "Η πρακτική" ο Ντέμπσεϊ ξεχώρισε ως τηλεοπτικός ηθοποιός και ανέδειξε ένα πιο ώριμο και σέξι προφίλ. Εκεί όμως που έγινε η ανατροπή ήταν ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην σειρά Grey's Anatomy. Εκεί καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη!

Εχει παντρετεί δύο φορές. Την πρώτη φορά, το 1987 σε ηλικία μόλις 21 χρονών παντρεύτηκε τη μητέρα του καλύτερού του φίλου η οποία ήταν 48 ετών. Ο γάμος τους κράτησε επτά χρόνια και το 1994 του ζευγάρι τελικά χώρισε. Πέντε χρόνια αργότερα, το 1999 παντρεύτηκε την μακιγιέζ Τζιλ Φινκ με την οποία έχουν τρία παιδιά και συνεχίζουν να είναι μαζί και ευτυχισμένοι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved