Η 35χρονη μητέρα 4 παιδιών που σοκάρει-Το αλκοόλ την κατέστρεψε (εικόνες)

Το αλκοόλ όταν γίνεται συνήθεια που δεν μπορείς να αποχωριστείς, καταστρέφει την υγεία. Ένας άνθρωπος μπορεί να γεράσει μέσα σε λίγο καιρό, ενώ τα ζωτικά του όργανα καταστρέφονται.

Η 35χρονη μητέρα 4 παιδιών που σοκάρει-Το αλκοόλ την κατέστρεψε (εικόνες)

Κι ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτά είναι υπερβολές, βλέποντας την 35χρονη αλκοολική μητέρα 4 παιδιών, μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος της καταστροφής. Δεν πρόκειται για photoshop. Είναι η πραγματικότητα.

Η γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου, δεν είναι ηλικιωμένη. Είναι πολύ νέα και συγκεκριμένα 35 ετών. Τίποτα όμως δεν μπορεί πια να το αποδείξει. Η όψη της γερασμένη, τα όργανά της κατεστραμμένα και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Από τα 20 της εθίστηκε στο αλκοόλ φθάνοντας στο σημείο να ξυπνάει το πρωί και να πίνει 40 κουτάκια μπύρας.

Τώρα πια η ζωή της φτάνει στο τέλος της, αφού πάσχει από κίρρωση του ήπατος, επιληψία, το στομάχι της έχει καταστραφεί, δόντια δεν υπάρχουν ενώ το δέρμα της είναι σαν λεπτό χαρτί.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ο σύντροφός της όμως, ζήτησε να την πάρει στο σπίτι για να είναι κοντά του τις τελευταίες μέρες της ζωής της. Τα 4 παιδιά μεγαλώνουν σε ίδρυμα μιας και η μητέρα τους δεν μπορούσε να τα αναθρέψει.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved