Ο απρόσμενος χωρισμός της Χίλαρι Νταφ και η βόλτα με τον γιο της την επόμενη ημέρα! (εικόνες)

Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2010 και τον Ιανουάριο του 2014 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους!

Ο απρόσμενος χωρισμός της Χίλαρι Νταφ και η βόλτα με τον γιο της την επόμενη ημέρα! (εικόνες)

Η Χίλαρι Νταφ και ο σύζυγός της Μάικ Κόμρι, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο λίγα χρόνια αφότου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο πρώην άσος του χόκεϊ επί πάγου, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Λούκα, 22 μηνών, τον οποίο βέβαια θα φροντίζουν και οι δύο, ως «πολύ καλοί φίλοι», μιας και το διαζύγιο είναι συναινετικό.

Η είδηση δημοσιεύτηκε από το περιοδικό People, την Παρασκευή κι έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε από τον εκπρόσωπο της διάσημης τραγουδίστριας.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Τύπου για τον χωρισμό της, η ίδια έγραψε στο twitter: «Ο Μάικ και εγώ καθόμαστε εδώ. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την καλοσύνη σας και τις καλές σας ευχές. Δεν είναι μια εύκολη μέρα αλλά θα το ξεπεράσουμε μαζί».

Ωστόσο, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Χίλαρι Νταφ εντοπίστηκε από παπαράτσι σε ένα παιδικό πάρκο, μαζί με τον γιο της Λούκα.

Κανένα σημάδι δεν έδειχνε την απογοήτευση του χωρισμού τους. Αντιθέτως, η ηθοποιός έλαμπε και διασκέδαζε παίζοντας και σπρώχνοντας στην κούνια τον γιο της.

Δείτε φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved