Η Κέλι και η Ντόνα από το Μπέβερλι Χιλς άλλαξαν πολύ! Ξανά μαζί μετά από 13 χρόνια! (εικόνες)

Ήταν ίσως η πιο αγαπημένη μας σειρά που διήρκησε μία ολόκληρη δεκαετία. Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» με πρωταγωνιστές τους τότε έφηβους,

Η Κέλι και η Ντόνα από το Μπέβερλι Χιλς άλλαξαν πολύ! Ξανά μαζί μετά από 13 χρόνια! (εικόνες)

Κέλι, Ντίλαν, Μπράντον, Ντόνα, Μπρέντα, αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους. Η νεανική σειρά βγήκε στον αέρα τον Οκτώβρη του 1990 και ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Μάιο του 2000.

Και ποιος δεν θυμάται τους πρωταγωνιστές και τους θυελλώδεις έρωτες τους. Η όμορφη Κέλι Τέιλορ (Τζένι Γκαρθ) όπου όλοι οι άντρες της σειράς ήθελαν να είχαν στο πλάι τους, και η Ντόνα Μάρτιν (Τόρι Σπέλινγκ), η πιο ρομαντική και αθώα, μεγάλωσαν και ξαναβρέθηκαν μαζί μετά από 13 χρόνια και τα φλας άστραψαν!

Ο λόγος της κοινής τους εμφάνισής, ήταν επαγγελματικός μιας και οι δυο τους θα βρίσκονται στο τιμόνι της παρουσίασης του προγράμματος «Comedy Mystery Girls» που θα προβληθεί από το ABC Family της Αμερικής.

Στα 42 τους χρόνια μετά από μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα, έκαναν τις οικογένειές τους, απέκτησαν παιδιά, αλλά τα προβλήματα με τους συζύγους τους ήταν πολλά. Η Τόρι Σπέλινγκ παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό, τον συγχώρησε και είναι ξανά μαζί, ενώ η Τζένι Γκαρθ έχει τρία παιδιά κι ένα διαζύγιο στο χέρι!

Δείτε τις από την κοινή τους εμφάνιση:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved