Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα και τον άντρα της-Τραυματισμένο το παιδί

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας της πρώην Μις Βενεζουέλα, Μόνικα Εσπιέρ Μοτς και του συζύγου της, Χένρι Μπέρι

Δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα και τον άντρα της-Τραυματισμένο το παιδί

όταν άγνωστοι προσπάθησαν να τους ληστέψουν σε αυτοκινητόδρομο μεταξύ του Πουέρτο Καμπέγιο και της Βαλένθια. Η 5χρονη κορούλα τους σώθηκε από θαύμα, μιας και οι δράστες την πυροβόλησαν στο πόδι, αλλά όπως ανακοινώθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι εκτός κινδύνου.

Η άτυχη οικογένεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναγκάστηκε να σταματήσει με το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου λόγω βλάβης. Η μοίρα όμως τους έπαιξε τραγικό παιχνίδι, και την στιγμή εκείνη κακοποιοί πλησίασαν προς το μέρος τους και άνοιξαν πυρ σκοτώνοντάς τους μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Η 29χρονη καλλονή ζούσε με τον σύζυγό της και το παιδί της στο Μαϊάμι, αλλά παραθέριζαν στη Βενεζουέλα κάποιες μέρες. Όπως ανέφεραν μάλιστα τα μέσα ενημέρωσης, η ίδια φοβόταν να μείνει άλλο εκεί, λόγω της μεγάλης εγκληματικότητας.

Η τραγική είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, ενώ συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού είναι συντετριμμένοι.

«Είμαι τόσο λυπημένος, τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της Μόνικας Εσπιέρ. Οργή και αδυναμία (να αντιδράσω) είναι τα συναισθήματα που νιώθω τώρα» έγραψε ο τραγουδιστής της σάλσα Όσκαρ δε Λεόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο έχει διακηρύξει ότι πρωταρχική προτεραιότητά του είναι η πάταξη των βίαιων εγκλημάτων και οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι το θέμα αυτό αποτελεί μια βασική ανησυχία των πολιτών.

Η αντιπολίτευση ωστόσο ισχυρίζεται ότι τα σχέδια της κυβέρνησης κατά της εγκληματικότητας δεν θα φέρουν καρπούς διότι δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στη ρίζα τους, επικαλούμενη τα φαινόμενα ατιμωρησίας των εγκληματιών, τη διαφθορά των δικαστικών αρχών και τη συνέργεια επίορκων αστυνομικών σε ένα μέρος των εγκλημάτων που διαπράττονται.

Την ίδια ώρα η αστυνομία στη Βενεζουέλα πραγματοποιεί έρευνα για την εν ψυχρώ δολοφονία του ζευγαριού.

Δείτε μερικές φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved