Το πρώτο της κούρεμα στα 2,5 χρόνια της! Η διάσημη μαμά απαθανάτισε την στιγμή! (εικόνα)

Από την στιγμή που γεννήθηκε, μέχρι σήμερα που είναι 2,5 χρονών, δεν έχει κουρευτεί ποτέ! Ο λόγος; Ο διάσημος μπαμπάς ήθελε η μικρή του πριγκίπισσα να έχει μακριά μαλλιά.

Το πρώτο της κούρεμα στα 2,5 χρόνια της! Η διάσημη μαμά απαθανάτισε την στιγμή! (εικόνα)

Η Κατερίνα Καραβάτου, αφού έπεισε τον Κρατερό Κατσούλη ότι η μικρή Αέλια έπρεπε να κουρευτεί γιατί είχε ακόμη τα μαλλιά της γέννας, την πήρε από το χεράκι και πήγαν στον κολλητό της παρουσιάστριας, τον Πάνο Καλλίτση για το παρθενικό κούρεμα!

Η μικρή αφέθηκε στα χέρια του διάσημου κομμωτή, και η παρουσιάστρια έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες! Μάλιστα τη μία από αυτές την ανέβασε στα social media, κι έγραψε: «Παρακολουθείτε μεγάλες οικογενειακές στιγμές! Με τα πολλά και μετά από δύο χρόνια και κάτι, πείσαμε επιτέλους τον μπαμπά να μας αφήσει να κόψουμε τα μαλλιά της Αέλιας... Αυτή είναι λοιπόν η στιγμή που όλοι περιμέναμε - το παιδάκι δεν είχε ιδέα, εγώ είχα το κόλλημα γιατί είχε ακόμα τα μαλλιά της γέννας! Πήγαμε οικογενειακώς στον κολλητό μας τον Πάνο - τον Καλλίτση δηλαδή- κι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα... Η μικρή μας Αέλια απέκτησε ένα κοντό καρέ ενώ δίπλα της ο Πάνος φρόντιζε παράλληλα την Χαρούλα Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου... Εκείνες δεν τραγούδησαν, η Αέλια όμως του δωσε και κατάλαβε...!»

Δείτε τη φωτογραφία:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved