Μητέρα σοκάρει: «Δεν κάνω πολύ συχνά μπάνιο το μωρό μου!»

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά από δημόσια δήλωση μητέρας ότι δεν κάνει συχνά μπάνιο το μωρό της.

Μητέρα σοκάρει: «Δεν κάνω πολύ συχνά μπάνιο το μωρό μου!»

Συγκεκριμένα η Κλερ Γκος έκανε την αποκάλυψή της στο προσωπικό της μπλογκ το όπου έγραψε ένα κείμενο με τίτλο «Χρειάζεται στην πραγματικότητα να κάνεις μπάνιο το μωρό;». Μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο η Κλερ εμφανίστηκε και στο ABC news, όπου είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα καταλάβει στην πραγματικότητα κάθε πόσο συχνά κάνει μπάνιο το μωρό, αλλά όταν είδα το μπανάκι του στην γωνία, σκέφτηκα, άραγε πότε ήταν η τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα; Είναι το τρίτο μου παιδί και όπως καταλαβαίνετε κάθε βράδυ έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω και με δυσκολία τα βγάζω πέρα στο να κάνω τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μπάνιο που δεν χρειάζονται καν ειδική μπανιέρα ή σαμπουάν!».

Η παραδοχή της προκάλεσε αντιδράσεις άλλων γονέων που έτυχε να την παρακολουθήσουν, κατηγορώντας τη για τεμπελιά και ανευθυνότητα! Η Κλερ βγήκε στην εκπομπή για να δικαιολογήσει τις πράξεις της, όπως λέει. Μάλιστα πρόσθεσε: «Συνήθως το κάνω μπάνιο μια φορά την εβδομάδα, μπορεί όμως και σπανιότερα. Μπορεί ακόμα και μια φορά στις 10 ημέρες αλλά αν πάρεις το μωρό μου και το κρατήσεις στην αγκαλιά σου, νομίζεις ότι μυρίζει υπέροχα! Η δική μου λογική λέει πως δεν χρειάζεται τόσο συχνά μπάνιο. Η εμπειρία μου, μου έδειξε μετά από δύο παιδιά ότι είναι ένα χαρούμενο και υγιές μωρό και δεν είναι βρώμικο μιας και είναι ακόμα μωρό και δεν λερώνεται όπως οι μεγάλοι».

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το πλύσιμο του μωρού για την υγιεινή του και φυσικά μη ξεχνάμε ότι τα μωρά διασκεδάζουν στο μπάνιο, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του μωρού καθώς συμβάλει και στο δέσιμο με την μητέρα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved