Αυτά είναι τα πιο απίθανα μέρη που έχουν γεννήσει γυναίκες! (εικόνες)

Όταν μία έγκυος γυναίκα είναι στους τελευταίους μήνες εγκυμοσύνης της, προσέχει περισσότερο ώστε να μην γεννήσει πρόωρα.

Αυτά είναι τα πιο απίθανα μέρη που έχουν γεννήσει γυναίκες! (εικόνες)

Όσο όμως προσοχή και να δώσει, υπάρχουν περιπτώσεις όπου την ώρα που θα «σπάσουν τα νερά», μπορεί να βρίσκεται σε ένα μέρος, μακριά από το σπίτι της και από το νοσοκομείο.

Αυτό μπορεί να είναι μία βιβλιοθήκη, μία γκαλερί, ένα εστιατόριο, ένα ταχυδρομείο, ένα αυτοκίνητο.. Κι αν νομίζετε ότι σε αυτά τα μέρη είναι απίθανο να γεννηθεί ένα μωρό, κάνετε λάθος!

Η Ντομινίκ Τρεβίνο, βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο όταν κατάλαβε ότι έχει έρθει η ώρα του τοκετού. Ένας επιβάτης της είπε να κατεβεί στην στάση μπροστά σε μία βιβλιοθήκη. Πήγε κατευθείαν μέσα και ο υπάλληλος την βοήθησε να γεννήσει μέσα σε λίγα λεπτά! Και δεν είναι η μόνη που γέννησε σε περίεργο μέρος.

Η Αμάντα, την ώρα που πήγαινε να πάρει με το αμάξι της τον σύζυγό της, συνειδητοποίησε ότι της έσπασαν τα νερά. Μόλις μπήκε ο άντρας μέσα στο αυτοκίνητο, την βοήθησε στη γέννα της!

Η Άιντα ταξίδευε με αεροπλάνο όταν ήρθε η ώρα του τοκετού! Τρεις γυναίκες από το πλήρωμα κατάφεραν να την ξεγεννήσουν χωρίς επιπλοκές!

Η Νάνσυ την ώρα που έγραφε στον υπολογιστή, ένιωσε ότι το μωρό της θέλει να ξεπεταχτεί! Έβαλε λοιπόν την κάμερα του λαπτοπ της να γράψει όλη την διαδικασία της γέννας!

Και δεν είναι οι μόνες. Εμείς συλλέξαμε τα πιο απίθανα μέρη, μεταξύ και των παραπάνω, όπου γυναίκες έφεραν στον κόσμο τα μωράκια τους και σας τα παρουσιάζουμε στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved