Φτιάξτο μόνη σου! Καρδάκια από τα χεράκια μας για μοναδικά δώρα!

Ψάχνετε ένα δωράκι πρωτότυπο, οικονομικό και πραγματικά μοναδικό; Φτιαγμένο μόνο για το παιδάκι που θα το προσφέρετε; Αυτό το άρθρο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο!

Φτιάξτο μόνη σου! Καρδάκια από τα χεράκια μας για μοναδικά δώρα!

Διαλέξτε την βάση για το καρδάκι σας που μπορεί να είναι καμβαδάκι, με πλαίσιο σε διάφορα χρώματα ή ξύλινο.

Διαλέξτε το θέμα που θα έχει το καδράκι σας: Μπαλαρίνες,πριγκίπισσες ή νεράιδες για κοριτσάκια. Αμαξάκια, τρενάκια ή mickey mouse για τα αγοράκια. Αλλά και και καδράκια με πιο ουδέτερα θέματα όπως κεκάκια, παγωτά,καροτσάκια κλπ!

Αξιοποιήστε υλικά που έχετε σπίτι σας όπως κομμάτια κοδέλας, υφάσματα, τσόχα ακόμα και διακοσμητικά από παλιά αμπαλάζ δώρων. Μη ξεχνάτε δεν πετάμε τίποτα γιατί κάποια στιγμή θα μας φανούν χρήσιμα!

Κόψτε διάφορα διακοσμητικά στα σχέδια της αρεσκείας σας από τσόχα, λινάτσα ή ύφασμα και συνθέστε μια όμορφη εικόνα. Στα καμβαδάκια είναι πολύ ωραίο να βάφετε την βάση και να κολλάτε τριδιάστατα στολίδια από ξύλο ή αλουμίνιο.

Για να δώσετε μια πολύ προσωπική νότα στο δωράκι σας προσθέστε το όνομα ή την ημερομηνία γενεθλίων ζωγραφίζοντας το με πινέλο, μπογιά σε στικ ή κεντώντας το με κλωστή.

Τέλος φτιάξτε ένα ματσάκι από πολύχρωμες κορδέλες και κολλήστε το απέξω για να δώσετε ακόμη πιο χαρούμενο αποτέλεσμα!

extra tip: Διαλέξτε το αγαπημένο θέμα και φτιάξτε το στα αγαπημένα χρώματα του παιδιού που θέλετε να το χαρίσετε για να ταιριάξει τέλεια με το δωμάτιό του!

Αυτές και άλλες ιδέες για δώρα θα βρείτε στη σελίδα μου Il Sorriso στο facebook καθώς και στο http://ilsorrisod.wix.com/ilsorrisocreations





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved