Διάσημες μαμάδες αποθεώνουν το δημόσιο θηλασμό! Οι δηλώσεις που συζητήθηκαν! (εικόνες)

Είναι διάσημες, έχουν παιδιά και η μητρότητα για εκείνες είναι πάνω από όλα! Υπέρμαχες του θηλασμού, οι σταρ του Χόλυγουντ, δεν διστάζουν να θηλάσουν τα παιδιά τους σε εξωτερικούς χώρους,

Διάσημες μαμάδες αποθεώνουν το δημόσιο θηλασμό! Οι δηλώσεις που συζητήθηκαν! (εικόνες)

αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, αλλά και των παπαράτσι που καραδοκούν για μία φωτογραφία τους.

« Ο θηλασμός είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Απλά λατρεύω να θηλάζω, δεν μπορώ να σταματήσω. Νομίζω ότι θα θηλάζω τον γιο μου μέχρι να πάει στο Πανεπιστήμιο. Νιώθω εθισμένη...», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σακίρα.

Η Ζιζέλ που πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει η ίδια φωτογραφία της στο Ίνσταγκραμ, με το μωρό στο στήθος, έχει προτείνει να υπάρξει ένας παγκόσμιος νόμος, ο οποίος θα υποχρεώνει τις μητέρες να θηλάζουν τα μωρά τους τουλάχιστον για 6 μήνες! Έχει αναρωτηθεί μάλιστα, γιατί υπάρχουν μητέρες που δεν θέλουν να θηλάσουν και επιλέγουν να δώσουν χημικές τροφές στα παιδιά τους!

Υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν το δημόσιο θηλασμό. Την απάντηση σε αυτούς δίνει η Κούρτνει Καρντάσιαν.

«Αν κάποιος βλέπει κάτι που δεν του αρέσει την ώρα που θηλάζω, ας κοιτάξει αλλού».

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει θηλάσει και τρία της παιδιά! «Τους άκουγα πάντα όλους να γκρινιάζουν για τον θηλασμό, κανείς δεν μου είπε ποτέ πόσο συναισθηματικό είναι. Κάθε φορά λέω ότι θα σταματήσω και κάθε φορά γυρνάω στο παιδικό δωμάτιο για να θηλάσω ξανά».

Η Μπιγιονσέ προτείνει στις νέες μητέρες να θηλάσουν γιατί αυτό βοηθάει, εκτός των άλλων, και στο να χαθούν πιο εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Έχασα τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα από τον θηλασμό. Ενθαρρύνω όλες τις γυναίκες να το κάνουν, για το μωρό τους και για τις ίδιες».

Η Πενέλοπε Κρουζ, η Πινκ, η Σάλμα Χάγιεκ, η Αντζελίνα Τζολί είναι υπέρμαχες του θηλασμού και το δείχνουν μιας και οι φωτογραφίες τους με τα παιδάκια τους στο στήθος έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved