AΥΡΑ BLOΟΜ: Το παιχνίδι θέλει χρώμα, θέλει όμως και δώρα!

Η φανταστική παρέα του φυσικού μεταλλικού νερού ΑΥΡΑ BLOOM προσκαλεί τους μικρούς της φίλους σ' ένα περιπετειώδες ταξίδι στη χώρα του παιχνιδιού, για να «εξερευνήσουν» τον κρυμμένο μυστικό κωδικό στις χρωματιστές του συσκευασίες και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που γίνεται στο www.avrabloom.gr.

AΥΡΑ BLOΟΜ:  Το παιχνίδι θέλει χρώμα, θέλει όμως και δώρα!

Οι κρυμμένοι κωδικοί στην πίσω πλευρά των ετικετών της σειράς ΑΥΡΑ BLOOM φέρνουν τους μικρούς εξερευνητές, μαζί με τους γονείς τους ακόμα πιο κοντά στον μαγικό κόσμο των εκπλήξεων, εξάπτοντας τη φαντασία τους και χαρίζοντάς τους μοναδικά δώρα!

Το ΑΥΡΑ BLOOM, ο αγαπημένος σύντροφος των παιδιών στο παιχνίδι, προσκαλεί τα παιδιά να βρουν τον μυστικό κωδικό, να τον καταχωρήσουν στο www.avrabloom.gr και να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα παραμυθένιο 3ήμερο ταξίδι στη Disneyland, μαζί με την οικογένεια τους, αλλά και πολλά απίθανα δώρα, όπως:

 10 ποδήλατα IDEAL

 10 Αll Day Allou Fun Park Food & Fun Pass

 10 προσκλήσεις για γεύμα στα TGI Friday's

 140 φυσικά κιβώτια Avra Bloom

Κι επειδή το παιχνίδι θέλει τη σωστή παρέα, ανακάλυψε τη δροσιά, την ενυδάτωση και διασκέδαση που προσφέρει το ΑΥΡΑ BLOOM και κάνε παιχνίδι με το χρώμα... τώρα!

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια μέχρι 11 Νοεμβρίου και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.avrabloom.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved