Το δράμα ενός κοριτσιού που ξεριζώνει μόνη της τα μαλλιά της. Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Η Ρεμπέκα Μπράουν,ξεκίνησε να τραβάει τα μαλλιά της σε ηλικία 12 ετών, είτε γιατί ήταν αγχωμένη, είτε αναστατωμένη για κάτι, σε σημείο που ήταν σχεδόν φαλακρή! Στα 19 της η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της εντελώς!

Το δράμα ενός κοριτσιού που ξεριζώνει μόνη της τα μαλλιά της. Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει τριχοτιλλομανία, μια διαταραχή που πλήττει τους πάσχοντες με μια ανεξέλεγκρη παρόρμηση στο να τραβάνε τα μαλλιά τους συνήθως από το τριχωτό της κεφαλής και μερικές φορές κάνουν το ίδιο με τα φρύδια τους ή τις βλεφαρίδες τους.

Η Ρεμπέκα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εδώ και πέντε χρόνια ενώ συχνά δέχεται πολύ σκληρά σχόλια από τους συμμαθητές της. Η Ρεμπέκα ξεκίνησε να βγάζει κάθε μέρα μια φωτογραφία του εαυτού της και άρχισε να μιλάει για το τι της συμβαίνει μέσα από ένα ημερολόγιο που έφτιαξε με βίντεο τα οποία ανεβάζει στο youtube.

Η Ρεμπέκα που είναι πλέον 20 ετών, εξηγεί πώς από τα 13 της ξεκίνησε να πηγαίνει σε γιατρούς που δεν ήξεραν τι ακριβώς της συμβαίνει. Στα 18 διαγνώστηκε με τριχοτιλλομανία. Πριν να διαγνώσουν τι ακριβώς έχει την είχαν συμβουλέψει να κάνει ένα σωρό γελοία όπως λέει η ίδια πράγματα. Για παράδειγμα ένας γιατρός της είπε να σταματήσει να κουνιέται ένω ένας άλλος να καθήσει πάνω στα χέρια της!

«Κάποιοι άνθρωποι λένε ότι παθαίνεις τριχοτιλλομανία εξαιτίας ενός παιδικού τραύματος, εγώ όμως το κάνω απλώς γιατί με ανακουφίζει από το άγχος!», λέει η ίδια.

Μέσα από το ημερολόγιό της άρχισε να δέχεται διάφορα σχόλια από ανθρώπους που πάσχουν από το ίδιο σύνδρομο και δεν το έχουν αναφέρει ακόμα σε φίλους ή στην οικογένεια τους!

Η Ρεμπέκα λέει πως τελικά με το να φτιάχνει διάφορα βίντεο και να τα ανεβάζει στο ίντερνετ, άρχισε να ξεπερνάει το πρόβλημά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved