Ενα μικρό κοριτσάκι βρήκε ξανά τον αγαπημένο της φίλο μέσω ίντερνετ! (εικόνες)

Το πόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να έχει το διαδίκτυο, επιβεβαιώνεται από την παρακάτω τρυφερή ιστορία.

Ενα μικρό κοριτσάκι βρήκε ξανά τον αγαπημένο της φίλο μέσω ίντερνετ! (εικόνες)

Η Φοίβη Σίμσον, ένα μικρό κοριτσάκι, είχε πάντα μαζί της τον αγαπημένο της Ρόαρ, που δεν ήταν άλλος, από το αγαπημένο της λούτρινο αρκουδάκι. Ότι και να έκανε η μικρή, το είχε συνέχεια στην αγκαλιά της και δεν το αποχωριζόταν ποτέ.

Μία στιγμή όμως ήταν αρκετή ώστε το κοριτσάκι να ξεσπάσει σε κλάματα. Τι συνέβη; Πήρε το τρένο με τους γονείς της για να ταξιδέψουν από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο. Εκεί λοιπόν έχασε τον λούτρινο φίλο της. «Η μικρή στενοχωρήθηκε παρά πολύ και έκλαιγε συνεχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της.

Η Λόρεν Μπισόπ Βραντς όμως που ταξίδεψε με το ίδιο τρένο, βρήκε το χαμένο αρκουδάκι της μικρής. Ποια ήταν η αντίδρασή της; Το φωτογράφισε και ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο twitter, ζητώντας βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους, να την βοηθήσουν για να βρεθεί ο κάτοχός του! «Βρήκα αυτό το όμορφο μικρό φιλαράκι μέσα στο τρένο, ας βοηθήσουμε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του», έγραψε η Λόρεν, ανεβάζοντας κι άλλες φωτογραφίες!

Το πήρε μαζί της μέσα σε μία παμπ, στα παρασκήνια θεατρικής παράστασης αλλά και στο ξενοδοχείο όπου έμεινε. Ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες με το νέο της φίλο οι οποίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου, μιας και απέσπασαν δεκάδες κοινοποιήσεις στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι μέρες πέρασαν και ένα τουιτ της Λόρεν ήταν αρκετό για να καταλάβουν όλοι ότι το λούτρινο αρκουδάκι βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της μικρής του φίλης. «Ο αρκουδάκος βρήκε το δρόμο για το σπίτι του και είναι στο δρόμο του γυρισμού. Τυχερό αρκουδάκι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό!

Το πώς βρέθηκε ο ιδιοκτήτης είναι πράγματι εκπληκτικό! Μέσω της σελίδας που είχε η συγκεκριμένη εταιρία του τρένου στο facebook! «Μπράβο στο Ίντερνετ, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της χαμένης αρκούδας, που τελικά δεν είναι αρκούδα, είναι λιοντάρι..Ευχαριστώ πολύ όλους», ανέφερε η Λόρεν!

Όμως η ιστορία δεν σταματά εδώ, μιας και ο πατέρας της μικρής έγραψε με την σειρά του, στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Ουάου, η δύναμη του ίντερνετ είναι απίστευτη, αυτός ο αρκούδος της κόρης μου, Φοίβης όλο το Σαββατοκύριακο κλαίει γιατί τον έχασε και μόλις της έδειξα την φωτογραφία του, τρελάθηκε από τη χαρά της. Σας ευχαριστώ όλους πολύ! Η Φοίβη περιμένει πώς και πώς να ξαναβρεθεί με το αρκουδάκι της που τελικά είναι λιονταράκι!»

Δείτε φωτογραφίες από το λούτρινο...λιονταράκι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved