Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και το mothersblog.gr δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Μια όμορφη και γλυκιά πρωτοβουλία πήραν με την ευκαιρία των Χριστουγέννων τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και το mothersblog.gr για να δώσουν χαρά κι αγάπη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης και το mothersblog.gr δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Τη Δευτέρα 9/12/13 επισκέφθηκαν δύο ιδρύματα στη Θεσσαλονίκη: Το «Άσυλο του παιδιού», έναν οργανισμό που ασχολείται με τη φροντίδα παιδιών βρεφικής, νηπιακής και σχολικής ηλικίας και την «Άρσις» που μεριμνά για τα δικαιώματα παιδιών και νέων. Το Σάββατο 14/12/13 βρέθηκαν σε τρία ιδρύματα στην Αθήνα: Το «Χατζηκυριάκειο 'Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας» που φιλοξενεί ορφανά κορίτσια, το ίδρυμα «Οι φίλοι του παιδιού» που στηρίζει παιδιά απόρων και τη Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», το οποίο φροντίζει κακοποιημένα παιδιά.

Στους χώρους των ιδρυμάτων, τα παιδιά μαζί με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Καμπούρη και τον Pastry Chef των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, Νίκο Νερολαδάκη, φόρεσαν ποδιές και σκούφους και όλοι μαζί έφτιαξαν γλυκά, έπλασαν ζύμη, στόλισαν βασιλόπιτες, έπαιξαν, γέλασαν και φυσικά έφαγαν πολλές γλυκές λιχουδιές υπό τον ήχο Χριστουγεννιάτικων μελωδιών.
Την εορταστική χαρούμενη ατμόσφαιρα ενίσχυσε η παρουσία της κλασσικής αντίκας των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, που οι μικροί μας φίλοι την υποδέχτηκαν με χαμόγελα και μεγάλο ενθουσιασμό.

Το mothersblog.gr και τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης ευχαριστούν τα ιδρύματα « Άσυλο του παιδιού», «Άρσις» , «Χατζηκυριάκειο 'Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας», «Οι φίλοι του παιδιού» και «Ο Καλός Ποιμήν», που τους έδωσαν την δυνατότητα να μοιραστούμε στιγμές αγάπης με τα παιδιά τους.

Σχετικά με τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης»
Ο όμιλος «Κωνσταντινίδης» αποτελείται από μια αλυσίδα καταστημάτων, αυστηρά οικογενειακού χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ζαχαροπλαστικής από τις αρχές του εικοστού αιώνα. Σήμερα και τα 20 καταστήματα παραγωγής και πώλησης, σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πλαταμώνα και Βόλο είναι ιδιόκτητα και ανήκουν στην οικογένεια Κωνσταντινίδη. Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία «Κωνσταντινίδης» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που οργανώνεται με σύγχρονους όρους marketing. Με οδηγό την παράδοση, στηριζόμενος στην αξεπέραστη ποιότητα και έχοντας βασική επιδίωξη την ικανοποίηση του πελάτη, όραμα του ομίλου είναι να χτίζει ένα σύγχρονο περιβάλλον δημιουργίας. Στα ανοιχτά εργαστήρια κάθε καταστήματος, με χειρουργική καθαριότητα παρασκευάζονται τα περίφημα γλυκά μπροστά στα μάτια του πελάτη, ο οποίος έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στην απολαυστική διαδικασία της δημιουργία γλυκού. Η απαλή μουσική και οι μεθυστικές μυρωδιές συμπληρώνουν αυτήν την μοναδική εμπειρία. Διαχρονικός και σταθερός στόχος του ομίλου, είναι η απόλυτη ικανοποίηση και των 5 αισθήσεων του κάθε επισκέπτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved