Ποια διάσημη σταρ περιμένει το τρίτο της παιδί κι έχει αυτήν την σιλουέτα! (εικόνες)

Σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα, παρόλα αυτά δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και το μοντέρνο της ντύσιμο! Τι κι αν βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η διάσημη τραγουδίστρια επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της,

Ποια διάσημη σταρ περιμένει το τρίτο της παιδί κι έχει αυτήν την σιλουέτα! (εικόνες)

ρούχα πολύ μοντέρνα που τονίζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, μιας και τα κιλά που έχει πάρει θα λέγαμε ότι της πηγαίνουν!

Η Γκουέν Στέφανι σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί και διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Η διάσημη μανούλα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έχει ένα μοναδικό στυλ το οποίο λίγες γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της εγκυμοσύνης τους, θα τόλμαγαν να αποκτήσουν. Ωστόσο εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός, ότι παρά την εγκυμοσύνη, η ίδια περπατάει στα πανύψηλα παπούτσια της πολύ άνετα!

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την διάσημη σταρ να κάνει τις αγορές της και όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Ήδη η 44χρονη σταρ έχει δύο παιδιά τον 7χρονο Κινγκστον και τον 5χρονο Ζούμα.

Τώρα το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι το τρίτο της δεν το γνωρίζουμε, μιας και η ίδια και ο σύζυγός της, Gavin Rossdale, το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο σίγουρα είναι όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ότι η τρίτη εγκυμοσύνη της πηγαίνει πολύ, μιας και η σιλουέτα της είναι άψογη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved