Για τη μανούλα που έφυγε νωρίς... Μπαμπάς και κόρη σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα (εικόνες)

Ενα όμορφο και συγκινητικό φωτογραφικό άλμπουμ, έφτιαξε ο Μπεν Νάνερι με την βοήθεια της κόρης του, Ολίβια, aφιερωμένο στη μανούλα της μικρής τους οικογένειας που έφυγε πρόωρα..

Για τη μανούλα που έφυγε νωρίς... Μπαμπάς και κόρη σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα (εικόνες)

Μπαμπάς και κόρη, αποχαιρετησαν το σπίτι τους και αναπαριστώντας παλιές φωτογραφίες που είχε βγάλει ο Μπεν με την σύζυγο του Αλί, όταν παντρεύτηκαν.

Ο Μπεν Νάνερι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αλί το 2009. Το 2011, στα 31, έχασε την ζωή της μετά από καρκίνο των πνευμόνων και λίγες μέρες μετά τα πρώτα γενέθλια της μοναχοκόρης τους.

Φέτος, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, ο Μπεν αποφάσισε να μετακομίσει από το σπίτι που είχε αγοράσει με την σύζυγό του μόλις παντρεύτηκαν. Εκεί, στο σπιτικό τους, είχαν τραβήξει φωτογραφίες από τον γάμο τους, και ήθελαν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

Έτσι, ο Μπεν αποφάσισε να αναπαραστήσει για άλλη μια φορά την ημέρα του γάμου τους αυτή τη φορά μαζί με την κόρη του Ολίβια. Με τη βοήθεια της αδερφή της Αλί που είναι φωτογράφος, δημιούργησαν ένα συγκινητικό άλμπουμ γεμάτο αγάπη και αναμνήσεις.

Ο Μπεν, θέλει η κόρη του να έχει εικόνες από την μαμά της και το σπίτι από όπου ξεκίνησε η ζωή της. Αν και δεν καταλαβαίνει απόλυτα την έννοια της απώλειας, η μικρή Ολίβια, έχει έναν γυάλινο άγγελο που αποκαλεί «μαμά».

«Η ζωή μας έχει αβέβαιη πορεία , αλλά η Ολίβια και εγώ θα είμαστε σε θέση να δούμε αυτές τις φωτογραφίες και να ξέρουμε ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπήρχε ένα μέρος όπου ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο , ακόμη και αν μόνο για λίγο», γράφει ο Μπεν στο μπλογκ του.

Έχοντας μετακομίσει, ο Μπεν λέει πως οι φωτογραφίες θα μπουν στους τοίχους του νέου τους σπιτιού και καταλήγει στο μπλογκ του γράφοντας: «Η μετακόμιση συμβολίζει μια καινούρια αρχή για εμάς αλλά την ίδια στιγμή, η παρουσία της Αλί είναι αισθητή. Θα είναι πάντα μαζί μας, όπου και να ζούμε. Τώρα, με τις φωτογραφίες, θα μπορώ να δείχνω στην Ολίβια το μέρος από όπου εγώ και η μητέρα της ξεκινήσαμε την κοινή μας ζωή και ονειρευτήκαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved