Το παιδί-θαύμα! Είναι 4 ετών και έχει το ίδιο IQ με τον Αϊνστάιν! (εικόνες)

Είναι ιδιοφυία και με ...αποδείξεις! Ο 4χρονος Σερβίν Σαραμπί έπιασε 160 στο τεστ IQ, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Το παιδί-θαύμα! Είναι 4 ετών και έχει το ίδιο IQ με τον Αϊνστάιν! (εικόνες)

Ο μικρός από την Βρετανία έχει παρόμοιο ποσοστό δείκτη ευφυΐας με τον Άλμπερτ Αϊνστάιν, τον Στίβεν Χόκινγκ και τον Μπιλ Γκέιτς!

Οι γονείς του μικρού αγοριού γνώριζαν ότι είχαν ένα χαρισματικό παιδί, αλλά τα αποτελέσματα παρόλα αυτά τους άφησαν άφωνους και φυσικά δεν έμειναν μόνο αυτοί, αλλά και μία ολόκληρη επιστημονική κοινότητα.

Τις πρώτες λεξούλες τις είπε σε ηλικία 10 μηνών κάτι που είχε εντυπωσιάσει τότε τους γονείς του, και τους γιατρούς του. Είναι εξαιρετικά σπάνιο, ένα παιδί να έχει αυτόν τον τύπο εξυπνάδες, αναφέρουν οι ειδικοί, ενώ θυμίζει παιδί που βρίσκεται στην ηλικία των 9 ετών και όχι των 4 που είναι ο μικρός!

Ήδη έχει διαβάσει 190 βιβλία ενώ το αγαπημένο του δεν είναι κάποιο παραμύθι αλλά η εγκυκλοπαίδεια! «Ο Σέρβιν δεν σταματά να μας κάνει ερωτήσεις για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Κάνω ειλικρινά ό,τι μπορώ για να μπορέσω να του δίνω απαντήσεις για όλα. Μέχρι στιγμής, έχει διαβάσει 190 βιβλία και τα αγαπημένα του είναι οι εγκυκλοπαίδειες», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του.
«Είναι ασυνήθιστο για ένα παιδί της ηλικίας του να έχει τέτοιο δείκτη νοημοσύνης. Ειδικεύομαι στα 'ιδιαίτερης ευφυΐας' παιδιά, αλλά όταν συνάντησα τον Σέρβιν, κατάλαβα ότι πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση», ισχυρίστηκε ο ψυχολόγος, Πίτερ Κόνγκντον.

Σε τέτοια ηλικία έχει καταφέρει να βρίσκεται υψηλά στην κατάταξη των πιο έξυπνων ανθρώπων παγκοσμίως! Δείτε φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved