Η ιστορία του 6χρονου αγοριού με τα γυάλινα μάτια που συγκλόνισε τον κόσμο! (βίντεο, εικόνες)

Κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα αν η πίστη είναι μεγάλη. Στην περίπτωση του 6χρονου Guo Bin, το πρώτο βήμα έγινε και μάλιστα με επιτυχία!

Η ιστορία του 6χρονου αγοριού με τα γυάλινα μάτια που συγκλόνισε τον κόσμο! (βίντεο, εικόνες)

Η ιστορία του είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο μικρός από την Κίνα, έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από την ίδια του τη θεία. Συγκεκριμένα του έβγαλε τα μάτια και το αγοράκι είχε βρεθεί μέσα στα αίματα κοντά στο σπίτι του. Λίγες ημέρες μετά η θεία του αυτοκτόνησε.

Ο Guo Bin, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με θετικό τρόπο. Αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα για να υποβληθεί σε λεπτή εγχείριση από έναν από τους καλύτερους γιατρούς του Χονγκ Κονγκ Dennis Lam Shun-Chiu, έχει πλέον γυάλινα μάτια.

Το πρώτο βήμα έγινε και ο μικρός βρήκε το χαμόγελό του και πάλι. Μπορεί να μην βλέπει ακόμη και οι ελπίδες να ξαναβρεί το φως του, να φαντάζουν απίθανες, ωστόσο κανείς δεν ξέρει, αν το όνειρο αυτό θα πραγματοποιηθεί.

«Το όνειρο της ζωής μου είναι ο γιος μου να μπορέσει να ξαναβρεί την όρασή του και να μην ζήσει για πάντα στο σκοτάδι», ανέφερε χαρακτηριστικά, η μητέρα του, Wang Wenli, που δεν έχει χάσει τις ελπίδες της και ελπίζει σε ένα θαύμα.

Μετά από την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση ο μικρός παρακολουθείται από μια ομάδα ειδικευμένων ιατρών που τον βοηθούν να μάθει να κινείται ακόμα και αν δεν μπορεί να βλέπει.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved