Το 3ο Φεστιβάλ Αφήγησης έρχεται για να σας μαγέψει με τις ιστορίες του

Ένα μοναδικό φεστιβάλ που θα σας μαγέψει με τις ιστορίες και τα ακούσματά του διοργανώνεται από το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών.

Το 3ο Φεστιβάλ Αφήγησης έρχεται για να σας μαγέψει με τις ιστορίες του

Το 3ο Φεστιβάλ Αφήγησης της Αθήνας, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα παρουσιάσει παραδοσιακά παραμύθια, μύθους, επικές ιστορίες, νουβέλες, λογοτεχνικές ιστορίες ενώ αφηγητές θα παρουσιάσουν με την προσωπική τους ματιά την Τέχνη της Αφήγησης.

Μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν σε ένα μαγικό κόσμο και θα γεμίσουν με αρώματα, χρώματα, γεύσεις, ακούσματα και εικόνες μέσω του προφορικού λόγου.

Επίτιμος καλεσμένος του φεστιβάλ είναι ο David Amprose, Ουαλός αφηγητής και καλλιτεχνικός διευθυντής του «Βeyond the border» Wales international storytelling festival.

Θα είναι εκεί για να μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο των ιστοριών οι αφηγητές:
lamia Βedioui, Ευη Γερόκωστα, Ηλίας Γιαννικόπουλος, Χριστίνα Δημοπούλου, Γιώργος Ευγενικός, Κάτια Καντούρη, Γεωργία Λαζάρου, Παναγιώτα Κολοκυθά, Μάνια Μαράτου, Μαρία Πάντου, Εμμανουέλα Παπακωνσταντίνου, Βαλεντίνα Παπαδημητράκη, Δημήτρης Προύσαλης. Την Καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Γιώργος Ευγενικός.

Το Μουσείο είναι προσβάσιμο από άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς διαθέτει ειδική ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια στην είσοδό του.
Πληροφορίες: festivalafigisis.blogspot.gr
Τηλέφωνο Πληροφοριών : 6987117542

Διοργάνωση :
«ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ»
Το «Κέντρο» είναι κοινωφελής, μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός. Ένας από τους βασικούς στόχους του είναι να διασώσει, να αναδείξει και να διαδώσει μέσα από τις δράσεις του, την πολιτιστική και πνευματική κληρονομιά, τονώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για τον πλούτο της λαϊκής παράδοσης, των μύθων, των θρύλων και των παραμυθιών. Αναπτύσσει δράσεις πολιτισμικές και εκπαιδευτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οι οποίες απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών. Ιδιαίτερη επιδίωξη είναι η δραστηριοποίηση του σε περιοχές γεωγραφικά ή κοινωνικά μειονεκτούσες καθώς και η ενίσχυση του διαπολιτισμικού διαλόγου και η μετάδοση ιδεωδών, τα οποία συμβάλλουν στην ειρηνική συνύπαρξη των λαών.

Τηλ: 210 4313332, Fax: 210 4313322
E-mail: mythos@e-mythos.eu
Website: www.e-mythos.eu

Χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ είναι το: The Machine - Art Press www.themachine.gr

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής (Μελιδώνη 4-6, Θησείο) στις 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved