Φιλανθρωπικό bazaar από τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ετοιμάζονται να μεταδώσουν οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εν' όψει των Άγιων Ημερών.

Φιλανθρωπικό bazaar από τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ. σύσσωμο το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ θα αγκαλιάσει το έργο που επιτελούν τα «Παιδικά Χωριά SOS» και το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» και θα φιλοξενήσει τα φιλανθρωπικά bazaar τους στις κεντρικές εγκαταστάσεις του.

Στην σημαντική αυτή προσπάθεια συμμετέχουν με πολλή χαρά, ενέργεια και κέφι οι σπουδαστές Προσχολικής Αγωγής και Προσχολικής Αγωγής Α.Μ.Ε.Α, οι οποίοι θα επιμεληθούν τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα είναι προς πώληση , για την ενίσχυση των εσόδων των «Παιδικών Χωριών SOS» και της «Μαργαρίτας».

Την ατμόσφαιρα θα «γλυκάνουν» οι γευστικές δημιουργίες των σπουδαστών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής & Μαγειρικής Τέχνης ενώ τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης θα αναλάβουν οι σπουδαστές Sound & Music Technology.

Το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ πραγματοποιείται με την υποστήριξη των : tuvunu, Imaginarium.

Χορηγοί Επικοινωνίας : Αθήνα 9,84, Flow Magazine, Delta Radio

Πληροφορίες : Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, 210 82 25 983, Iek Delta Official Facebook Page, www.delta-iek.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved